• 瀏覽: 6,516
  • 回覆: 87
統一就是台灣人可以選共產黨,大6人可以選民進黨

民進黨大部份是日本人、日本二代。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-10-17 10:39 AM 發表

民進黨大部份是日本人、日本二代。
不知你那裏夢見這資料
但日本人本身就是徐福帶去的

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-17 10:46 AM 發表

不知你那裏夢見這資料
黎建南在深圳演講時說的,日本投降後有三十萬日僑沒有回日本,現在繁殖到200萬了,他們都是地主有錢人,他們是綠營的骨幹。蔡英文很可能是日本人後代。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-17 10:46 AM 發表

不知你那裏夢見這資料
你真搞笑,日本人根本不承認徐福這種神話,台獨就是日本二代的理想,所以中國一定會武統,日本僑民是中國的敵人。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-10-17 10:58 AM 發表

黎建南在深圳演講時說的,日本投降後有三十萬日僑沒有回日本,現在繁殖到200萬了,他們都是地主有錢人,他們是綠營的骨幹。蔡英文很可能是日本人後代。 ...
黎建南咩料?
統計處的?人類學家?基因學者?粉蛆講座?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-17 11:11 AM 發表

黎建南咩料?
人家是台灣出生的本土人士,比你清楚多了。
https://votetw.com/wiki/黎建南

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-10-17 11:01 AM 發表

你真搞笑,日本人根本不承認徐福這種神話,台獨就是日本二代的理想,所以中國一定會武統,日本僑民是中國的敵人。
大6人也不承認自己已滅族係滿9
中國全世界都當敵人
根本冇武統呢樣嘢
用武力就係呑併,係侵略
不過我同意冇文化嘅大6立埋國安法後已唔使再講1國兩制
唯有出兵攻打台灣
所謂改革開放嘅幻象已破滅
只是慈禧嘅西學為用而已

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-17 11:11 AM 發表

黎建南咩料?
中共情報部門早知道綠營是一幫日本人了,解放台灣的日子不遠了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-17 11:20 AM 發表

大6人也不承認自己已滅族係滿9
中國全世界都當敵人
根本冇武統呢樣嘢
用武力就係呑併,係侵略
不過我同意冇文化嘅大6立埋國安法後已唔使再講1國兩制
唯有出兵攻打台灣
所謂改革開放嘅幻象已破滅
只是慈禧嘅西學為用而已 ...
你真弱智,美國佔領伊拉克是不是侵略呢?拳頭大就是真理。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-10-17 11:19 AM 發表

人家是台灣出生的本土人士,比你清楚多了。
https://votetw.com/wiki/黎建南
即係唔係統計處唔係人類學家唔係基因學者?
我就是挑戰他不清楚,跟你1樣
大把台奸為了賺人仔出賣人格
快說是那個粉蛆講座?有冇link ?

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-10-17 11:23 AM 發表

你真弱智,美國佔領伊拉克是不是侵略呢?拳頭大就是真理。
弱智得過無端端講伊拉克?
赤共冇道理就早點認,不要嘥時間up甚麽拳頭是真理
跟“武力統一”1樣騙人的矛盾詞

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-17 11:26 AM 發表

放心吧,呆蛙等吃導彈吧,美軍敢插手就一齊打,打美軍老共很專業,哈哈!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-17 11:26 AM 發表

你慳滴口水吧,說廢話沒用。

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-10-17 11:35 AM 發表

你慳滴口水吧,說廢話沒用。
無端端講伊拉克就是廢話
正義美帝早就應該推翻獨裁侵略者薩達姆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]