• 瀏覽: 4,480
  • 回覆: 55
+3
引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-16 11:58 PM 發表

四,五年後 九成人已經奶野 仲要疫苗做咩
你講4、5年後美國9成人奶嘢係真嘅

你們先打吧

引用:
原帖由 smallboy 於 2020-10-17 12:03 AM 發表

你講4、5年後美國9成人奶嘢係真嘅
家下美國差唔多一半人奶野, 770萬人, CDC director 話實際被低估10~20倍 770萬人 x 20 = 1.5 億人奶野

放膽去氣泡旅行 (大量)不用多走一點路   相反香港咁細 沒疫苗 去氣泡旅行 笑香港..

中國早就講左話公開疫苗俾全世界

嗱..我仲記得之前肥奧話中國只係付出好少
不過到今時今日
老美除左為新冠既確診同死亡數添磗添瓦之外
仲有乜野係為世界各國做過呢
真係要講 就係做現代海盜
四處搶人物資 同埋限制出口
近期 buddy英國派左隊兵去美國
結果唔洗講 緊係中左招啦

HK警察好辛苦

應安排佢地同佢哋既家人打大陸先進疫苗

引用:
原帖由 59804774 於 2020-10-16 10:46 PM 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201016/_2020101620251620363.jpg

即時新聞中國 選擇分類
浙江兩地啟動緊急疫苗接種 兩劑400元醫護等優先
2020-10-16 22:35 文字大小
浙江兩地可緊急接種新冠病毒疫苗。網圖

浙江當局表示,穩妥有序推進秋冬季新冠疫苗緊急接種, ...
人類之福

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-10-16 11:22 PM 發表
大陸人真好,香港幾時有
香港若有急需,中央肯定會優先供港

人類的曙光

國產疫苗,黃屍

香港不知何時才可接種,有效的疫苗,亦需有大量港人接種,才可成功截斷社區傳播鏈,對願意接種疫苗的市民,港府不妨提供資助

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-17 12:08 AM 發表

家下美國差唔多一半人奶野, 770萬人, CDC director 話實際被低估10~20倍 770萬人 x 20 = 1.5 億人奶野
總統都自稱冚家賴咗嘢,離全民免疫都差不多了

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-16 11:58 PM 發表

四,五年後 九成人已經奶野 仲要疫苗做咩
但係有二次感染情況出現. 仲要俾第一次感染嚴重.

打後4,5年, 老尾人民每年都奶一次野.

中國醫護接種疫苗都要自己俾錢,國家咁窮呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]