• 瀏覽: 8,830
  • 回覆: 80
本主題由 motivation 於 2020-10-19 05:29 PM 關閉
人地家下係台灣人 身分升左幾級
請不要在對香港指指點點

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
傭官差不多啦

回覆 引用 TOP

自視過高,自以為是,自我中心!

就終自我滅亡!🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

去吧
去吧
去了不要回來 

回覆 引用 TOP

廢物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-16 08:38 PM 發表

由ViuTV自家製作的劇集《二月廿九》(Leap Day)及《理想國》(The Republic),兩劇嶄新的題材,不單止叫好叫座,更入圍今屆新加坡亞洲學院創意獎。《二月廿九》先成為香港區的「最佳電視劇」,迎來首個國際性獎項外,會在12月4日在新加坡舉行的頒獎禮,跟其他國家及地區劇集爭取「亞洲大獎」。至於主演《理想國》的黃秋生,亦入圍最佳男主角爭「亞洲視帝」。不過入圍名單中,每年拍不少港劇的無綫, ...
因為小圈子選舉,咪同你吊柒選凸手一九様,有口話人,pk yellow object

回覆 引用 TOP

Errr...

“一個人雖然作案未遂或尚未作案,但是只要有過這個心思,就是該死”

回覆 引用 TOP

問gay婆攞錢啦,一係眾籌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-16 08:38 PM 發表

由ViuTV自家製作的劇集《二月廿九》(Leap Day)及《理想國》(The Republic),兩劇嶄新的題材,不單止叫好叫座,更入圍今屆新加坡亞洲學院創意獎。《二月廿九》先成為香港區的「最佳電視劇」,迎來首個國際性獎項外,會在12月4日在新加坡舉行的頒獎禮,跟其他國家及地區劇集爭取「亞洲大獎」。至於主演《理想國》的黃秋生,亦入圍最佳男主角爭「亞洲視帝」。不過入圍名單中,每年拍不少港劇的無綫, ...
有毒果肥老泥漢奸養佢,驚條鐵咩?
係咁意吹下雞就大把傻仔炒高股票送錢駛...無飯開? 餐餐食鮑魚唔食飯㗎死窮鬼。

回覆 引用 TOP

呢啲賤種第日喺屋企死撚咗無人知,要等到屍蟲爬出門口先至搵仵工收屍……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomman719382 於 2020-10-16 08:41 PM 發表

黃秋生呢個名夠衰啦
哈哈
你說得對

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q

回覆 引用 TOP

俾個影帝名銜你都無用啦,開飯都無錢呀!

回覆 引用 TOP

生抽王窮得每日只能食一個公仔麪,真陰公!

回覆 引用 TOP

引用:

有個Po啲回覆話黃秋生係畀人屈,其實我想知班人當年佔中果時係度做緊D乜野?想當年佔中三子,河童之流當然大熱,但要數「偽卵界」邊個唔識何搵屎、渡聞宅、同黃先佢??佢依家先來想洗底?noway

回覆 引用 TOP

中國派佢先入駐臺灣,統一後會委派佢做台灣特首,佢係影帝,有號召力,到時可以憑特首身份再拍一部人肉叉燒包續集並第二度稱帝。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]