• 瀏覽: 4,241
  • 回覆: 46
+6
美國總統特朗普周四(15日)在造勢活動上,緊咬民主黨總統候選人拜登兒子亨特的電郵外洩事件,指稱亨特與中國企業交易,背叛美國。他也再次指控,「拜登贏,中國贏」。

美國《紐約郵報》一連數天刊登亨特的電子郵件醜聞。該報稱,取得一台MacBook Pro手提電腦內的電郵,並在電腦中發現存有涉及拜登父子在烏克蘭與中國商業事務的資訊。

特朗普周四利用在北卡羅來納州造勢的機會,引述《紐約郵報》,猛烈批評拜登父子貪腐,又指控拜登將犧牲北卡州,甚至全美的工作機會,背叛美國,「拜登贏了,就等於中國贏了」。

喪心病狂侵侵(喪侵)噏得出就噏!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201016/bkn-20201016060018874-1016_00972_001.html

在位求穩,  在野求亂 !
拜登贏即係你輸,唔係中國贏。

關中國乜樹,特總唔好再打中國牌喇,堂堂正正同老拜決一死戰囉,我最憎就係將外人扯入自己家事當中,不過你老美的愚民信你我亦無話可說

有幾多個國家鍾意特朗普先得㗎,特朗普你自己最清楚啦

係佢老美爆屎渠都扯到中國啫,所謂總統大選,祗是兩隻老鬼對駡,互揭瘡疤,中國衹顧做好自己的事,話之佢老美選隻老鼠出來做總統 !  

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-10-16 07:54 PM 發表
有幾多個國家鍾意特朗普先得㗎,特朗普你自己最清楚啦
x2

特柒普的支持度越來越低, 牠只剩下出蠱惑陰招來對付拜登啊... CIA, NSA同FBI的資源用到盡, 誓要挖出拜登黑材料, 搵唔到也要創作一大堆出來啊...

得架啦,
香港手足做緊文宣,
點都幫你連任。
連任到,記得唔好再當手足難民。

附件

bHZohxC.jpg(158.21 KB)

FB_IMG_1602628941078.jpg(43.87 KB)

FB_IMG_1602628995981.jpg(26.81 KB)

中國拜登必勝

亨特電郵門只係DS炸彈的引線。

附件

B13E4DD7-D0B5-40E4-8ED5-4E93B2E3726D.jpeg(52.83 KB)

點會呀
美國海盜一向自大,點會中國贏

拜登贏即中國贏,

特朗普贏即美國死.

呢個冚家剷唔撚死都無用!快撚啲肺炎復發啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]