• 瀏覽: 2,884
  • 回覆: 47
+2
罪有應得

收唔到制咁陰公!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-16 05:50 PM 發表
當日有班老母成日出黎話守護孩子+擋子彈架wor

班老母就唔多見拉+坐..........孩子入冊就多
咁叫守護咩 dllm
班老母出黎認頭頂罪先叫守護lor ...
假老母蒙面哭喪獨行天下

拾到啦。

晒呢班曱甴,佢地終於可以同"手足"在監獄內齊上齊落,享受佢地嘅精彩人生

抵撚死

引用:
原帖由 半空冰凍的救星 於 2020-10-16 05:55 PM 發表
好笑的是,這班老母自己的兒女是不會出來的。
偉大到只守護別人家的孩子
梗係要死人地啲仔女

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-16 05:29 PM 發表
兩兄弟夥同19歲男學生去年10月在紅磡擲磚頭及竹枝堵路,並襲擊追捕他們的便衣警,3人早前被裁定襲警及阻礙交通罪成,今在九龍城法院判刑。首被告及次被告同被判入更生中心;至於第三被告,即首被告的胞兄,則被判囚3個月3星期。辯方求情稱3人因一時衝動「收唔到掣」而犯案,裁判官回應稱控罪嚴重須判監,質疑3人的悔意並不真誠。

辯方引用感化報告,指3人還柙期間「已真正了解自己行為做錯」,強調他們並非處心積慮襲 ...
打撚死班暴徒杏+慘

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-16 05:50 PM 發表
當日有班老母成日出黎話守護孩子+擋子彈架wor

班老母就唔多見拉+坐..........孩子入冊就多
咁叫守護咩 dllm
班老母出黎認頭頂罪先叫守護lor ...
係喎,冇見濕鳩陳伯好耐,會唔會感染美國肺炎死撚咗?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-16 05:29 PM 發表
兩兄弟夥同19歲男學生去年10月在紅磡擲磚頭及竹枝堵路,並襲擊追捕他們的便衣警,3人早前被裁定襲警及阻礙交通罪成,今在九龍城法院判刑。首被告及次被告同被判入更生中心;至於第三被告,即首被告的胞兄,則被判囚3個月3星期。辯方求情稱3人因一時衝動「收唔到掣」而犯案,裁判官回應稱控罪嚴重須判監,質疑3人的悔意並不真誠。

辯方引用感化報告,指3人還柙期間「已真正了解自己行為做錯」,強調他們並非處心積慮襲 ...
曱甴黑暴係時候開始找數了!

唔係太高興,明明係教導所都變返做更新中心。

鄧卓榮, 伍浩賢襲警...判入更生中心...? 
控罪嚴重應判監 

又係有悔意一時衝動呢d
判監係一定要的

找數了

唔重判班人渣暴徒曱甴坐監, 根本就不會有阻嚇作用... 一眾港奸法狗判狗太喜歡人治法律來輕判放生自己友罪犯了...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]