• 瀏覽: 2,082
  • 回覆: 29
協助香港反修例示威者的義務律師今年4月在台灣開設的餐廳「保護傘」,以資助及支援在當地的香港示威者。餐廳今日早上遭人惡意闖入潑雞糞,而整間店到...

台灣人真係好撚歡迎香港人! 居然用咁大量珍貴嘅雞屎招呼呢個反修例6屍!
樓主怕台灣真係無咁多雞屎招呼香港人, 下次用狗屎同人屎

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1899467/即時-港聞-反修例港律師台灣經營餐廳遭人潑雞糞停業

雞糞???
咁7多, 要收集都有難道wor
咁用豬屎勁臭好多lor

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-16 04:52 PM 發表
雞糞???
咁7多, 要收集都有難道wor
咁用豬屎勁臭好多lor
雞棚大把雞屎

撥雞屎只係前菜, 下次仲大鑊, 即係[私鳥].

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-16 04:56 PM 發表

雞棚大把雞屎
咁查附近d雞棚好易姐

邊個劣屍?係咪台灣地膽黃x桐?

黃屍經濟圏, 神憎鬼厭.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-16 04:58 PM 發表

咁查附近d雞棚好易姐
有雞屎唔係犯法,掟雞屎果個先犯法

屎! 屎! 全部都係屎!

剃人頭者,人亦剃其頭。

根本做唔掂,釘子鍵手法。

呢間餐廳養住大班曱甴, 過時過節都在台灣街頭舉紙牌抗議乜抗議物, 宣洩對香港不滿, 令台灣當地人非常厭惡, 台灣唔係要收留曱甴, 而係要趕走曱甴, 台灣人覺得你香港人要反共, 可在香港搞, 為何要逃來台灣反共???

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-10-16 05:02 PM 發表
根本做唔掂,釘子鍵手法。
睇吓有無台灣傻仔信?
如果生意無增加,下次用豬屎

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-10-16 04:59 PM 發表
邊個劣屍?係咪台灣地膽黃x桐?

長毛狗律屍借住曱甴暴亂, 上咗位做埋區議員, 佢食人血饅頭食到 lum lum 脷.

你地都同人裝修得多了,現在嘗試一下被人裝修的滋味,好味嗎?

唉!小小黃人,食屎啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]