• 瀏覽: 6,016
  • 回覆: 73
39,000,000 psi?

唉!其實知唔知代表乜?見到15度超導體就跳出嚟唱好!

要做 39,000,000 psi 環境去運作常温超導體?到時都會有人造太陽發電,反物質引擎宇宙飛船!

美國先進嘅技術,連落後嘅高鐵都建唔了

引用:
原帖由 超級快遞 於 2020-10-17 11:31 AM 發表
美國先進嘅技術,連落後嘅高鐵都建唔了
按市場需要和資本主義,結果美國早就選擇飛機。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-17 11:50 AM 發表

按市場需要和資本主義,結果美國早就選擇飛機。
飛機太論盡,高鐵方便

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-10-16 04:37 PM 發表

上次看到你在投訴版 哀嚎、下跪、求版主解禁,好卑賤的樣子啊
我總是罵那些曱甴和呆灣人,好擔心也會被封號。即使知道會被封號我也忍不住罵它們

原來有中國人幫佢手,所以咁快,正常既

https://kknews.cc/zh-hk/science/rp6qkbn.html

引用:
原帖由 超級快遞 於 2020-10-17 12:07 PM 發表

飛機太論盡,高鐵方便
美國咁多個洲份利益唔係咁認為。

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2020-10-17 12:17 PM 發表
原來有中國人幫佢手,所以咁快,正常既

https://kknews.cc/zh-hk/science/rp6qkbn.html
這說明美國為何最怕是中國,因為佢地想掩飾一個真相,中國的腦筋才是世界上最出色的民族

所以美國為了讓中國永不翻身才千方百計抹到中國是最低等的民族,再使用千年前的古印白人雅利安族白人手法,將對自己最大威脅的一族,用其他較劣的壓住他,成為種姓的階層打壓。。

幸好,現今的中國領導人,太出色了,還原了中華民族的優秀,展示世界!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-17 12:25 PM 發表

這說明美國為何最怕是中國,因為佢地想掩飾一個真相,中國的腦筋才是世界上最出色的民族

所以美國為了讓中國永不翻身才千方百計抹到中國是最低等的民族,再使用千年前的古印白人雅利安族白人手法,將對自己最大威脅的一族,用其他較劣的壓住他,成為種姓的階層打壓。。

幸好,現今的中國領導人,太出色了,還原了中華民族的優秀,展示世界! ...
台政誇
獨算民
人盡粹
的偽君
思國夢
維家難
方散永
式落後

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-16 05:38 PM 發表

我係資深會員,使咩下跪
資深on dog dog會員

這單新聞應算是舊聞翻炒

在上年中國都規劃緊這6百公里時速的幹線,香港有機會享受到

https://china.hket.com/article/2 ... 里磁浮 全程20多分鐘 或接香港東大嶼

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2020-10-16 04:58 PM 發表
39,000,000 psi?

要在地球內核才有這個壓強喎。
一啲都唔實用。
你啲咁嘅友仔唔識科學又要喺度扮嘢,真係想笑死人咩。
又踢爆人,好衰嫁

引用:
原帖由 hkfc002 於 2020-10-17 05:34 PM 發表

又踢爆人,好衰嫁
爆爆更健康

好肯定64on9仔未去過美國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]