• 瀏覽: 42,317
  • 回覆: 610
台灣台北一間聘請流亡港青的餐廳周五(16日)突然被一名男子闖入店內,向店員和餐廳櫃台等地方潑雞糞,隨後迅速逃離。餐廳向警

黃畜豬餿,食得多會死得早

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201016/bkn-20201016144605763-1016_00822_001.html

好多屎呀

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
曱甴同過街老鼠無分別,rip

煮食工具會唔會洗乾淨再用??

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
保護傘?

英文菜搵人教訓香港暴徒了!

台灣綠營搞既,等你得未去台灣搶飯食,又怕你地以後又一政治團體。。

有冇撥中燒弱丸和蝗揪筋先???

回覆 引用 TOP

D曱甴成日以為自己係上賓, 以為台灣好似澳門旅遊局個廣告話澳門歡迎你, 不過你地都算幸福, 唔係被人掟汽油彈, 佢地又無拆左你打工間舖, 應該燒炮仗慶祝

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2020-10-16 03:43 PM 發表

用完即棄,嚇9曱甴,等唔好咁多過來台灣😅

又話港毒好受台灣人歡迎?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-16 03:43 PM 發表

支持香港曱甴嘅都應該同香港曱甴一樣喜歡食屎,洗唔乾淨對幫襯呢間野嘅垃圾冇影響!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-16 15:40 發表

好多屎呀
厚多士呀。

一憎沉默大多數!!二憎曱甴!!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-16 03:43 PM 發表

仲使問? 小小一杯檸茶都唔捨得倒, 大大隻鑊會買過? 不過D幫襯開黃店客仔都食慣屎, 冇所謂

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2020-10-16 03:43 PM 發表

好明顯, 唔係D 人咪繼續偷渡過黎 !??

英文都當選左..使乜理你班炮灰呀...!?

如果你係特首..中央同你講 :
2047後的法例真空, 都由中央法例填補或解釋
你會想立法會不能立法嗎??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]