• 瀏覽: 34,697
  • 回覆: 432
可能冇回佣比政府官員

熱賣及精選
如果係咁, 當初點解同意做試點?
即係冒左險做白老鼠, 但唔要成果?
咁又幾大方, 但如果放棄優先訂購權, 幾得白紙黑字簽授,
唔好一陣想買番貨果時又屈人無跟合約供應.

多謝幫忙完成測試!! 吾買冇所謂 我地都吾夠分

回覆 引用 TOP

總統親美,當初在巴西測試第三期中藥都覺得奇怪,又會俾?

2030英國應該交到貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-16 02:27 PM 發表

有份參與中國新冠肺炎疫苗測試的巴西,宣布只會考慮採購英國藥廠阿斯利康的疫苗,不打算購買中國疫苗。

中國藥廠北京科興生物目前正在巴西進行新冠肺炎疫苗的大規模臨床測試,不過藥廠在當地供應疫苗的計劃或會遭受阻滯。

巴西衞生部周三表明,聯邦政府只會考慮採用英國藥廠阿斯利康和牛津大學合作研發的疫苗,意味各地方政府將不會獲撥款購買科興生物的疫苗。

阿斯利康研發的疫苗上月因為有測試者不適,一度 ...
嘩,當地有份做人體測試都唔信中共製
Nancy點算?

回覆 引用 TOP

牛津疫苗打完有大副作用喎⋯⋯

回覆 引用 TOP

who fuckin cares

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

隨緣,好奶油要人買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2020-10-16 03:22 PM 發表

等吓囉
反正咁多人中
仲要等隻有問題既

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-16 02:27 PM 發表

有份參與中國新冠肺炎疫苗測試的巴西,宣布只會考慮採購英國藥廠阿斯利康的疫苗,不打算購買中國疫苗。

中國藥廠北京科興生物目前正在巴西進行新冠肺炎疫苗的大規模臨床測試,不過藥廠在當地供應疫苗的計劃或會遭受阻滯。

巴西衞生部周三表明,聯邦政府只會考慮採用英國藥廠阿斯利康和牛津大學合作研發的疫苗,意味各地方政府將不會獲撥款購買科興生物的疫苗。

阿斯利康研發的疫苗上月因為有測試者不適,一度 ...
英國疫苗連英國政府都下架

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-10-16 04:01 PM 發表

仲要等隻有問題既
好似溝女咁,非卿不娶,咪做和尚囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-10-16 03:17 PM 發表

間廠之前出咗事
都唔知幾時開始量產
宜家連臨牀都叫停咗,出唔出到都成問題

回覆 引用 TOP

巴西聯邦政府同巴西各洲政府一直就是精神分裂地運行中

大家誤會左巴西了, 實情是巴西為表達對中國友好,
臨床測試就由巴西人做, 風險由巴西人承擔
測試完冇問題, 疫苗就留返畀中國人用
巴西咁偉大既奉獻精神, 應該要讚啦

香港政局特色:一班賤人暗助一班癲人去煽動一班傻人出手做蠢事。賤人永遠坐在上游,唔使上身。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]