• 瀏覽: 34,703
  • 回覆: 432
有問題既疫苗就仲走去用。
唔怪得個數係咁升啦。😎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你死你事 關中國鬼事
到時全球中國最快有疫苗
你咪慢慢等英美囉 

在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q
引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-16 02:27 PM 發表

有份參與中國新冠肺炎疫苗測試的巴西,宣布只會考慮採購英國藥廠阿斯利康的疫苗,不打算購買中國疫苗。

中國藥廠北京科興生物目前正在巴西進行新冠肺炎疫苗的大規模臨床測試,不過藥廠在當地供應疫苗的計劃或會遭受阻滯。

巴西衞生部周三表明,聯邦政府只會考慮採用英國藥廠阿斯利康和牛津大學合作研發的疫苗,意味各地方政府將不會獲撥款購買科興生物的疫苗。

阿斯利康研發的疫苗上月因為有測試者不適,一度 ...
巴西現任總統是TRUMP只狗,
全世界得佢信TRUMP走去食抗瘧疾藥物羥氯喹醫肺炎

民主得啖笑,原來政治凌駕在人命之上,政治行頭害死人。

回覆 引用 TOP

等吓囉
反正咁多人中

呢啲國家,就只有領導人收到歐美利益,人民生死都係其次!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-10-16 03:04 PM 發表

中國啲野係俾人嫌棄
你有冇著底褲?

中國疫苗先送香港
第一批先由被捕黑暴犯試藥
(死咗都唔會可惜)
😆😆

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-16 02:27 PM 發表

有份參與中國新冠肺炎疫苗測試的巴西,宣布只會考慮採購英國藥廠阿斯利康的疫苗,不打算購買中國疫苗。

中國藥廠北京科興生物目前正在巴西進行新冠肺炎疫苗的大規模臨床測試,不過藥廠在當地供應疫苗的計劃或會遭受阻滯。

巴西衞生部周三表明,聯邦政府只會考慮採用英國藥廠阿斯利康和牛津大學合作研發的疫苗,意味各地方政府將不會獲撥款購買科興生物的疫苗。

阿斯利康研發的疫苗上月因為有測試者不適,一度 ...
同香港D曱甴有咩分別
去黃店食中國產品就當反中

食神 : 葉c苦.......收左錢, 冇職業道德

牛津果隻打到癱瘓, 都點名買佢

慢慢等鬼佬野  到時天價賣比巴西就岩啦😂

做得到唔用中國產就話你叻!

沒關係,等吧,等到全民都死得7788,就有大英疫苗了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-10-16 03:04 PM 發表

中國啲野係俾人嫌棄
連中國人都嫌棄唔食嘅瘦肉精豬,呆灣人要日日食

袁國勇之前都話有疫苗~
而家又冇哂影....
黃絲仲好意思笑大陸~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]