• 瀏覽: 29,927
  • 回覆: 145
  • 追帖: 1
0.01和0.02是型號名稱,無關產品厚度。
咁唔通係快感?0.01% & 0.02%?

騙子
無套運動

純情學生妹同4味北姑都只係名稱,唔係事實

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-10-16 01:27 PM 發表
【明報專訊】不少安全套以「薄」作招徠,消委會測試30款安全套,發現8款產品包裝上印有「0.01」、「0.02」、「0.03」等數字,但無標明量度單位,消委會認為有關數字易令消費者以為與產品厚度有關,促供應商改善產品標示,以數字如實列明產品厚度,並提供至小數點後第3個位的數值,以便消費者比較。

https://fs.mingpao.com/pns/20201016/s00046/c705057 ...
避孕套除左有避孕嘅功能之外,亦可性交時防止性病傳播。
但係有啲人會想更加貼身嘅享受,就會尋找更加薄嘅避孕套。至於是否適合自己或者對方,真係要搵著一個良好嘅牌子,以前剛記嘅 0.03已經好好用。

大廈名叫2000尺豪宅

同黃屍一樣,condom手足,
賴皮最叻我冇講過喎!!!推得一乾二淨

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-10-17 04:19 AM 發表
幾時出納米安全套?
幾時出曱甴套

引用:
原帖由 kid_a 於 2020-10-16 03:06 PM 發表

真係0.01的話都好有感覺的.
以前真係厚到無感覺...攪攪下都無癮軟晒...
下?真係唔知原來咁大影響?

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2020-10-17 06:20 AM 發表

沉默的 500 萬,到檢查核酸得返 100 萬全部唔 L 見晒,咪又係鳩噏自己扮唔記得,講嘢~
將檢測同無關係嘢掛勾是誰定的規矩?

引用:
原帖由 真忠心的鞋抽 於 2020-10-17 06:52 AM 發表

沉默正常人吾會學曱甴出來狗沖搞破壞自己家園 攬炒對自己及家人有咩好處 比差佬捉左上法庭即使法狗放生那又對自己及家人有咩收穫 即使不提早結束一國二制 2047年之后又如何 曱甴死去邊 二百幻斗得過五百萬正常香港人嗎 那中國十四億人口每人屙督尿都沉死你二百幻只垃圾 想斗嗎? 時至今日 你們得到過咩野好處? ...
你講咁多做咩?九唔搭八,人哋問點解得一百萬人檢查呀?沉默的500萬去咗邊度呀?唔答咪算囉

引用:
原帖由 gordonking 於 2020-10-17 08:25 AM 發表
漢奸:呢D中國大把拉!老婆餅有老婆係入面咩?夫妻肺片要擋開兩公婆做餸呀?
咁又唔可以咁講,唔通食完美心西餅,個心會靚啲?麻婆豆腐冇麻婆,雲石蛋糕雲石,珍珠奶茶冇珍珠

厄9⃣️人

好想知銷毀會測試有冇搵人戴過會唔會經強烈磨擦後易唔易穿!

做生意唔取巧點賺傻仔$呀銀行0息咪又係一樣0.9都叫0息

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]