• 瀏覽: 2,237
  • 回覆: 14
+2
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-15 10:23 PM 發表
中美外交官再於網絡針鋒相對。美國國務卿蓬佩奧要求,美國智庫公佈接受外國資金訊息;美國國務院聲明點名指,中國及俄羅斯有意經智庫影響美國政策。中國外交部發言人華春瑩在Twitter連續提出3個問題,質問蓬

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2775000/2777902/20201015_hua_v1_1024.png

...
天逢元帥話依d 係民主基金。🤤
專門帶領民主義士搞革命

春瑩 bb ,唔准你咁寸咀

嘩 玩認真 肥佬死硬

肥佬:八婆你邊位呀?

擺明車馬跑質駝背佬
大快人心

華大媽質疑美國內政,咁多事

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-10-15 10:27 PM 發表
嘩 玩認真 肥佬死硬
同區議會唔敢面對警務處處長鄧炳強一 L 樣

警務處處長鄧炳強稱:「是否很擔憂我在區議會中說真話,是否很擔憂我的正義?是否很擔憂他們的謊話會被我道破呢?他們有14人,我只有一人,你怕甚麼?不是我失望,是市民會失望,區內的市民失望,失望在於一個區議會竟然連官員出席與他對話的勇氣也沒有。」

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-15 10:35 PM 發表

同區議會唔敢面對警務處處長鄧炳強一 L 樣

警務處處長鄧炳強稱:「是否很擔憂我在區議會中說真話,是否很擔憂我的正義?是否很擔憂他們的謊話會被我道破呢?他們有14人,我只有一人,你怕甚麼?不是我失望,是市民會失望,區內的市民失望,失望在於一個區議會竟然連官員出席與他對話的勇氣也沒有。」 ...
鄧生真係寸爆班垃圾

講到尾,全球白皮西就係以種族岐視你制道囉!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-10-15 10:38 PM 發表

鄧生真係寸爆班垃圾
強勢一哥,曱甴剋星

耿爽已經在聯合國開美國波,中央對美國策略性忍耐已經結束

肥薘話, 我啋你都 on9, 過兩個禮拜我都去排隊攞失業救濟金啦.

美國會聽人話嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]