• 瀏覽: 6,171
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-15 02:30 PM 發表
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3321838
和《路透社》合作的印度英語新聞頻道《The Times Now》指出,中共解放軍約有5000名士兵佔領班公錯北岸地區,由於位於海拔15000英尺(約4570公尺)的高山上,上週出現了多起傷亡,解放軍啟動緊急疏散,有多名人員被後送。
報導指出,由於該地區溫差極大,低溫遠遠低於攝氏0度, ...
你好弱智64仔~

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-15 03:26 PM 發表

你人身攻擊軍版資深會員
我只不過陳述客觀事實姐.
你弱智就公認. 同我話劉德華靚仔一樣.
資深會員, 只有你自己認為自己係

係軍版只有解放軍必勝, 講其他軍隊勝利就臭罵你全家, 漢奸, 賣國賊, 反中亂講, 

引用:
原帖由 鋁隱 於 2020-10-15 03:31 PM 發表
係軍版只有解放軍必勝, 講其他軍隊勝利就臭罵你全家, 漢奸, 賣國賊, 反中亂講, 
請問有誰說過此等說話~?
香討基本唔會delete post~
麻煩你搵返出黎~

另外, 64仔精神出問題唔關軍唔軍版事.
係佢女神比中年大叔溝左之後佢接受唔到現實~

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-15 03:35 PM 發表

所以我咪教佢地學睇台媒囉
教人睇呆媒~
即係想其他人同你一樣變呆?
黑心呀你~

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-10-15 03:44 PM 發表

請問有誰說過此等說話~?
香討基本唔會delete post~
麻煩你搵返出黎~

另外, 64仔精神出問題唔關軍唔軍版事.
係佢女神比中年大叔溝左之後佢接受唔到現實~ ...
你剛話完人仲唔認?
睇嚟你都係無里頭分枝, 冇理由唔知軍版係點運作??

引用:
原帖由 鋁隱 於 2020-10-15 04:40 PM 發表

你剛話完人仲唔認?
睇嚟你都係無里頭分枝, 冇理由唔知軍版係點運作??
我話一個弱智既人係弱智有咩問題?

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-10-15 04:44 PM 發表

我話一個弱智既人係弱智有咩問題?
https://images.900.tw/upload_file/44/content/00795922-59c2-ac8b-cb44-0b96ae5273e8.jpg
人地咪話你一樣咯

消息來源,印度英語新聞頻道《The Times Now》

Times連白痴瘋都選為世界領袖,今次仲係印度版,

信佢都嘥舊氣

引用:
和《路透社》合作的印度英語新聞頻道《The Times Now》
是人都知道印媒的可信極低...
解放軍現時常駐守當地的將士,在生活環境的確係困難,但是基礎設施早就十月初就完善.在山頂對峙點的駐守士兵,相對地也會獲得保障,以及每日進行多次輪替.

紫色都係有完善設施的新改建營房(這係基建狂魔在對峙開始後,幾個月內完成的)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]