• 瀏覽: 14,315
  • 回覆: 110
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-19 16:57 發表

So that's how you comfort yourself and pretent you win?
ussr did shook the jar it's not 95搭8
nobody said it's still shaking you had to put words in my mouth to avoid the undeniable fact but then w ...
系你寫早已經唔存在嘅「蘇聯」。

引用:
原帖由 agentsmiths 於 2020-10-19 18:02 發表

在家不要談政治便好,陪他們看電影, 打波, 行山.
一家人遠離政治........
啱的,謝謝你!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-19 18:26 發表

you should be sorry you're changing the subject
ussr did shake up the china jar back then and one can say it still resonates as you said chicom still fight kmt yea you said it yourself
英文式語無倫次。你都得喎!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-19 21:25 發表

獨裁者賴晒全世界都唔會認係自己野心。
你啱!特朗普開口中國,閉口中國。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-19 21:27 發表

想修補同班後生關係?
改吓你呢態度啦~
你要死邊個唔畀?做乜要修補?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-20 07:27 發表

你自己獨裁極權
不要說成人家定了甚麽
轉移視線
你根本無視現實,活在想象之中。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-19 21:37 發表

你唔係好憎人民主自由人權法治嘅咩?
做咩突然間當佢自己友?
大陸人叫侵侵做侵建國,不過以的認知根本唔知人地噏乜。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-10-19 21:53 發表

你真的太不了解現況了,要武統台灣,現在正是最佳時機,有齊天時、地利及人和,再唔行動你以為將來還有更好的機會嗎? ...
武統系要睇實力,大陸鍾意幾時都得。我同意你,但唔相信中共近期會武統。除非美國總統承認台灣系獨立嘅國家。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-19 21:32 發表

你真係當人人大鄉里?
就算美警對小弟都非常客氣喎
唔好以己度人啦神經兄~
繼續沉睡啦!你死在美夢之中會更舒服。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-19 21:33 發表

你覆我講佢
即係講貓兄?
正常人講嘢唔須要用他人之口。

引用:
原帖由 貓男 於 2020-10-20 11:34 發表

有政府/軍火商/金閥背景嘅傳媒...
最慘系「一犬吠影,百犬吠聲。睇下淫賊卵就明白」。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-20 09:04 發表

我冇問你正唔正常
我奇怪你個“佢”字咁用啫~
邊度鄉下興咁講定真係想話貓兄?
淫賤卵的嘢總系差不多!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-20 20:53 發表

人地係有民主自由人權法治
係你要拉去講人打仗95搭8
你首先法唔係民選議會立執行嘅政府又唔係民選
俾人釘住屋企度門冇獨立司法制衡冇自由媒體監察
領導可以係又困唔係又困欺上瞞下烏紗可保
人家死了起碼是個數字
武肺就有“連數字也不是”之說 :smile_3 ...
語無倫次。有冇人知佢九噏的乜?

畀個撐下佢好嗎?如果一個都冇,咁咪好難睇?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-10-21 09:03 發表

果然完全唔識
靠撐嘅你班fd呢?
你話齋冇人撐就難睇了
我係唔使架~因為我有內容
而且係針對性,唔係寫“好文章”,吟詩作對果啲 ...
哈哈哈哈!明白,你習慣自我九噏,同時感覺良好。果然似美國人。你繼續努力,第二世記住去美國投胎。你開心,我地更開心。

咁你快的去死啦!記住記住去果邊投胎。切勿再在中國頼死。

不過記住要揾白人爹媽喎,搞九錯咗,做翻亞洲人就難搞,因為你唔知乜嘢叫做「團結」,唔好做黑人,就算黑人啊爸都要揾個白人媽媽,學翻奧巴馬。千祈咪做紅人,畀人趕盡殺「絕」,唔死都激死。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]