• 瀏覽: 2,548
  • 回覆: 32
+2
句句都係12名罪犯,好心光頭宗學下啦,成日跟黑記口講12港人

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-10-14 06:22 PM 發表
12名有案在身的港人今年8月擬從本港偷渡往台灣時,被廣東海警截獲,現時被扣押在深圳市鹽田區看守所。警務處處長鄧炳強下午會見傳媒。被問到有關1...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201014/_2020101418084048749.jpg

唔好俾我批死你,黃痴瘋你都遲早行呢條著草路........:smile_30 ...
佢怕屎唔敢跑🤔🤔

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-10-14 06:23 PM 發表
句句都係12名罪犯,好心光頭宗學下啦,成日跟黑記口講12港人

查埋佢兩件協助逃犯喇

12港人冒險返內地,目的係將另外9個罪犯篤灰

引用:
原帖由 snooboy 於 2020-10-14 06:23 PM 發表

周融話齋:林鄭成日俾黒記質問就扮白燕,咁光頭宗梗係扮張活游啦

班反上腦從來隻字不提隻船係果12人自己駕駛

瘋瘋又好事多為啦

幾時用國安法拉河童

逃豬兩隻老嘢外判12曱甴件job比河童玩,睇來要培養河童接班,河童呢獲大把時間吸人氣,下年立會sure win

12隻港奸罪犯畏罪潛逃失敗, 可能係學淫眾痔黃痴瘋同台灣騙子島聯手跣呢12隻棄卒啊... 報料有獎金, 港奸人渣黃痴瘋應該賺唔少了...

引用:

全程自費全己策劃,自己揸艇入中國水域,咁都叫綁架?

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-10-14 06:22 PM 發表
12名有案在身的港人今年8月擬從本港偷渡往台灣時,被廣東海警截獲,現時被扣押在深圳市鹽田區看守所。警務處處長鄧炳強下午會見傳媒。被問到有關1...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201014/_2020101418084048749.jpg

唔好俾我批死你,黃痴瘋你都遲早行呢條著草路........:smile_30 ...
佢都好頭痕唔知掂走

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]