• 瀏覽: 15,582
  • 回覆: 180
+6
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-14 04:59 PM 發表
收到風未~浸侵準備上機!😎
護航機已準備
隊番半打滴露先好上機,唔駛隔離觀察,週圍播毒

學淫眾痔監躉黃痴瘋, 求其作張名單出來就當係世紀大秘密一樣, 真係戇膠又低能... 講到尾, 都是為了呃愚民捐獻吧... 呢條L樣真係好貪錢啊...

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-14 04:59 PM 發表
護航機已準備
龐sir,侵侵上戰機,已經係要走佬啦

黃之峰的表情很似司徒華。

其實呢條仆街冚家剷遲早都係要坐監架啦...駛能國安法咩

設局送中?就唔講呢12件係逃犯啦、黃之鋒想講偷渡係合法?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-14 06:34 PM 發表
鋒哥愈嚟愈有型
人哋食好住好仲有蝦條食,你唔恨得咁多!

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-10-14 04:58 PM 發表
12名港人涉嫌偷渡到台灣,期間被廣東省海警截獲,正扣押在深圳鹽田看守所。前香港眾志秘書長黃之鋒昨晚於社交專頁,披露內地鹽田看守所執法人員及公

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/ec3e864c57cd3abbf287f8b24780de06/stheadline/inewsmedia/20201013/_2020101312310 ...
咁大口氣因為係公開資料

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-10-14 05:28 PM 發表
應該由鹽田看守所個班人用國安法告條撚樣
等隻河童送返中國審,順便可以比內地人見識下漢奸河童係點嘅樣
就係呢個撚樣
佢咁大口氣因為係公開資料

真相係你既weapon?🤭咁你真係無weapon,點打?😄

做咁多小丑動作,最緊要都係提班傻仔記得科款

引用:
護航機已準備
未到台灣已經被地對空。。。炸死左

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-10-14 06:30 PM 發表
學淫眾痔監躉黃痴瘋, 求其作張名單出來就當係世紀大秘密一樣, 真係戇膠又低能... 講到尾, 都是為了呃愚民捐獻吧... 呢條L樣真係好貪錢啊...

...
佢咁大口氣因為係公開資料

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]