• 瀏覽: 2,570
  • 回覆: 21
18,19年,港幣美元𣾀率在弱方保證徘徊。

但從19年年尾開始,班黃絲,尤其班連登仔,經濟專家上身,叫人盡沽港元買美金

卒之,港元被佢地越沽越升,由7.85升到7.75

今日,銀行體系結餘剛超過3000億

全球得班傻黃沽港紙。沽港紙沽到美金跌,呢個現象請黃絲專家解釋下

諗起年頭有班傻仔攞住幾張美金自拍就當自己專家,教人乜乜乜就好笑

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
黃黑暴L向來自大浮誇,以為單憑腥港一小撮盲毛就有力量左右大趨勢,要來的始終會來啊!

傻黃以為自己在世界中心,傻到一個點

揸住個幾萬蚊就可以控制世界

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-10-14 08:34 AM 發表
揸住個幾萬蚊就可以控制世界
最好笑係上年話提晒港幣出嚟推淋去,但成日港幣提出只比平日多左200萬,每個黃蟑螂每人提多1蚊出嚟

散戶揸住幾多港元啊!沽港元買美金,真係可能推冧港元?
佢哋以為手頭上嘅港元會比金管局美元資金多,真係愚不可及。

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-10-14 06:38 發表
18,19年,港幣美元𣾀率在弱方保證徘徊。

但從19年年尾開始,班黃絲,尤其班連登仔,經濟專家上身,叫人盡沽港元買美金

卒之,港元被佢地越沽越升,由7.85升到7.75

今日,銀行體系結餘剛超過3000億

全球得班傻黃沽港紙。沽港紙沽到美金跌,呢個現象請黃絲專家解釋下

諗起年頭有班傻仔攞住幾張美金自拍就當自己專家,教人乜乜乜就好笑 ...
唔系又點配稱做儍仔喎。

沽空人仔果的仲「甘」啊!

黃屍啲低層次思維, 冇資格講金融.

集體買美元呢單野,我覺得可能真係幕後老闆叫班黃絲買;老闆覺得,既然有二百萬黃絲,幫得幾多就幾多啦,每人一千,都買到二十億;到時再叫索羅斯幫幫手,或者真係成功呢

話時話,我當日真係見到有人係銀行買美元

黃絲注定一事無成,乜都做唔成

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-14 11:02 發表
集體買美元呢單野,我覺得可能真係幕後老闆叫班黃絲買;老闆覺得,既然有二百萬黃絲,幫得幾多就幾多啦,每人一千,都買到二十億;到時再叫索羅斯幫幫手,或者真係成功呢

話時話,我當日真係見到有人係銀行買美元 ...
絕對真係有人跟買,但如你所言,係去銀行或找換店買。證明買得幾咁大手,真係得啖笑

點解無黃絲出嚟反駁嘅?

黃屍之前搞過啦,沽港元換美元,結果當日沽左200幾萬
照佢地200萬人個基本盤,即係平均每人大約沽左1.5$港元
算多啦,每人都沽左1.5$,其實有好多都係用把口支持,睇下香討班曱甴

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2020-10-14 08:08 AM 發表
傻黃以為自己在世界中心,傻到一個點
果陣話"黃色經濟圈"可以有4000億......

依家俾我批中左,班黃小店越執越多...相反最大果幾間越做越大,食埋小店果份......

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-10-15 01:16 AM 發表
黃屍之前搞過啦,沽港元換美元,結果當日沽左200幾萬
照佢地200萬人個基本盤,即係平均每人大約沽左1.5$港元
算多啦,每人都沽左1.5$,其實有好多都係用把口支持,睇下香討班曱甴 ...
佢地一向都係製造笑話架啦.....
成日聽腦燒,唔能明果D"所謂"經濟專家老點.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]