• 瀏覽: 6,310
  • 回覆: 78
本主題由 motivation 於 2020-10-13 11:44 AM 移動
熱賣及精選
擁有反社會人格的黃屍,破壞少一日呢個社會都會有抑鬱㗎啦。   周街打砸搶燒佢地先會興奮。 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-13 11:26 AM 發表

王宗堯經常走訪香港的小店舖,落手落腳幫手支持,今日他在銅鑼灣為香港製造生產的口罩店Yellow Factory任店長,兼為買口罩客人簽名。王宗堯穿上一件表明不是某積分獎賞的會員,背面又印上「都唔想申請」,諷刺味濃,每逢有顧客入內,他都會問上一句是否該積分獎賞會員。

之前王宗堯做顧客,在該口罩店訂口罩,間中也會幫朋友訂購及交收,及後發現大家理念相同,與該公司成員漸建默契。趁店舖感謝週來幫手做王 ...
黃屍廢物,影衰香港。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 choopper 於 2020-10-13 12:04 PM 發表

被告緊暴動罪仲可以好似常人咁開工,真係香港獨有
現時要落區做吓D公關,萬一入罪時可以求情話關心社會各階層。

引用:
原帖由 mikemols 於 2020-10-13 03:30 PM 發表

做定戲話有抑鬱症, 到時比位狗棺放生

回覆 引用 TOP

Yuu 有咩問題要反呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-10-13 11:31 AM 發表

仲有過度活躍症同思覺失調
仲有間歇性同選擇性失憶失聰失智

回覆 引用 TOP

呢件垃圾邊位?唔識

回覆 引用 TOP

冇工開,係黃店抄散

回覆 引用 TOP

當自已大明星,幫人簽名,你當自已係發哥咩

回覆 引用 TOP

死曱甴

回覆 引用 TOP

祝王生早日康復

回覆 引用 TOP

咎由自取

回覆 引用 TOP

其實人哋攪個apps俾人儲分關佢哋叉事咩?
又唔係逼你用,
真係唔明點解啲黃友咁勞心勞力去做埋晒啲無謂嘢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikemols 於 2020-10-13 03:30 PM 發表

暴動罪加闖入立法會罪有排坐,入去執番梘喇仆街。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]