• 瀏覽: 4,425
  • 回覆: 58
+4
引用:
原帖由 62448958 於 2020-10-12 04:55 PM 發表

全球最大恐怖組織係美國政府。
乜美國政府唔係支持緊Donald Trump架咩?

連恐怖分子都支持柒普,咁點會唔連任呀

之前美國好似同塔利班有談判

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-12 04:45 PM 發表

據美媒CBS報道,當地時間9日,塔利班發言人紮比烏拉·穆賈希德在接受采訪時表示了對特朗普連任的支持,「我們希望他能贏得選舉,結束美國在阿富汗的軍事存在。」

另據美媒Axios的最新消息,特朗普的競選團隊堅決拒絕了塔利班對他連任的支持。特朗普競選團隊的發言人10日稱,「塔利班應當知道特朗普總統將永 ...
如果要拜金贏,中國,伊朗,北韓都應該學塔利班支持特朗普連任

豬朋狗友帶盆吉來到賀。招唔招呼好呢?

金仔仲唔嗱嗱聲表態支持普普等咩?😂😂😂

嗱嗱嗱。。。伊朗唔好插隊呀。😂😂😂😂😂

塔利班都認為柒朗普係同路人

你有你拒絕,佢繼續話支持,就係想玩鳩你老美,吹咩

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-10-12 05:25 PM 發表
你有你拒絕,佢繼續話支持,就係想玩鳩你老美,吹咩
Donald Trump 嘅美國肺炎好得咁快好大可能係塔利班為佢祈禱

連恐怖份子塔利班都支持. 証明美國係邪惡軸心國

恐怖分子根本係美帝訓練出來的

痴痴呆呆!坐埋一枱

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-10-12 04:47 PM 發表
員工都表態支持僱主,死未
塔利班真係一班好員工, 出年全部加薪50%,

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-12 05:29 PM 發表

Donald Trump 嘅美國肺炎好得咁快好大可能係塔利班為佢祈禱
梗係,你以為真神阿拉流架

既然有人支持

當奴侵落行政命令 塔利班為美國公民 有投票權

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]