• 瀏覽: 6,905
  • 回覆: 193
+5
引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-12 03:14 PM 發表
12名涉偷渡到台灣的港人遭公安拘押在深圳鹽田看守所超過一個半月,至今家屬無法與被捕者接觸、家屬委託的律師亦未能與被捕者會晤。一直未見積極協助12名港人的特首林鄭月娥,適逢於本周三應邀前往深圳出席深圳特區成立40周年慶祝大會,身為香港特區行政長官的她,屆時會否向深圳當局轉達家屬...

她又重彈舊調,強調12名港人是在棄保潛逃期間,在另一司法管轄區犯法,正接受內地的法律處理,直指:「我唔想再評論任 ...
64仔,真攪笑
咁佢地真係犯法
唔係犯又會係乜野

12逃犯d家屬咁大支野, 想幫都幫唔到啦

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-12 15:14 發表
12名涉偷渡到台灣的港人遭公安拘押在深圳鹽田看守所超過一個半月,至今家屬無法與被捕者接觸、家屬委託的律師亦未能與被捕者會晤。一直未見積極協助12名港人的特首林鄭月娥,適逢於本周三應邀前往深圳出席深圳特區成立40周年慶祝大會,身為香港特區行政長官的她,屆時會否向深圳當局轉達家屬...

她又重彈舊調,強調12名港人是在棄保潛逃期間,在另一司法管轄區犯法,正接受內地的法律處理,直指:「我唔想再評論任 ...
果12只畜牲真係潛逃犯來喎

一國兩制 河水不犯井水, 政府並無訴求, 家屬有乜訴求 可以自己上去表達

自已搭船送中, 又無人用槍指住你個頭, 捉你返去, 關政府乜事? 

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-12 03:14 PM 發表

12名的確係罪犯。

12罪犯,12罪犯,12罪犯,罪犯罪犯,罪犯罪犯罪犯罪犯罪犯罪犯罪犯罪犯。

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-12 03:31 PM 發表

香港法庭未判,
即係無罪
係犯大陸法律
關香港乜事

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-12 03:31 PM 發表

香港法庭未判,
即係無罪
關人叉事,漢姦 黃屍 曱甴有本事咪去深圳救人囉

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-12 03:35 PM 發表

犯大陸法律
關香港咩事
香港法庭會當無罪
等大陸審完先囉, 唔使心急, 骨灰一定送返香港

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]