• 瀏覽: 1,534
  • 回覆: 29
呢個老師成個腦都係黃色思想
幾歲細路女都搞

唔知教協會唔會話呢啲老師唔洗釘牌呢????因為只係教佢哋性知識。

深水埗一間學校的37歲小學教師,透過手機網上遊戲「第五人格」,以通訊功能隨機挑選未成年的女童玩家,先向她們送出虛擬武器以減低戒心,然後以提

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/534473/37歲小學教師玩-第五人格-2年間用虛擬武器誘7女童影裸照拍片

好多小學已有手機,父母要揾食睇唔到幾多,呢啲pk老屍+黃老屍。。。。。。。🤔🤔

絕對係無人格, 無恥賤格
呢D教師唔開名開校, 點保障到學生安全?
最慘係佢教左咁耐, 都唔知有幾多學生可能已經受害

教脅: 個老屍想訓練女童識得批判,  要求警察立刻放人

洗乜驚,教協會幫佢出頭。黃師育成天使,卒業。。。家長睇開D啦。

黃師狎玩兒童會唔會出題問到底係咪利多於弊呢 ? 定係話黃師係為左幫助兒童戒掉沉迷電玩 ?

教協咁惡咁野蠻,又出嚟撐囉 為保教師們人格,要警方同受傷女童道歉

最憎呢啲搞小朋友嘅仆街!

你滷味你硬一陣,啲小朋友陰影跟一世。

我而家終於明白老黃絲點解成日話對唔住而家既年青人,佢地年青時係咪做左D野我地唔知既野,所以成日都好內疚,所以不理對錯都支持班年青人,但係又要正常既人成擔佢地既內疚 

被告人只要身穿黃衣,大叫一句「政治迫害」,即可獲從輕發落,更可藉機眾籌而一夜暴富。

依家啲教師好L恐怖.

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-10-12 08:12 AM 發表
好多小學已有手機,父母要揾食睇唔到幾多,呢啲pk老屍+黃老屍。。。。。。。🤔🤔
37 歲,至少做咗 10 年老師,我諗受害人至少幾十人。
父母要搵食,諗住老師可以幫手教好自己嘅小朋友,點知⋯⋯唉。

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-10-12 08:19 AM 發表
教脅: 個老屍想訓練女童識得批判,  要求警察立刻放人
最奇怪,教協同記協都係一樣,成日選擇性發言。

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-10-12 08:34 AM 發表
最憎呢啲搞小朋友嘅仆街!

你滷味你硬一陣,啲小朋友陰影跟一世。
係呀,呢啲仆街真係好無人性,切 JJ 都補償唔到佢哋嘅仆街嘢。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-12 08:36 AM 發表
被告人只要身穿黃衣,大叫一句「政治迫害」,即可獲從輕發落,更可藉機眾籌而一夜暴富。
唔係咪,呢件垃圾,班友都會幫佢籌款。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]