• 瀏覽: 10,153
  • 回覆: 196
+3
全民檢查其實幾無謂

條友都on9 全民檢測目標係要搵人出隱形病人 有病徵就唔叫隱形病人啦 專家喎

咁點解醫生派樽驗唔出呢32人

根本由一開始目標對象已經唔同

究竟袁生係俾人斷章取義,定係佢真係唔識

引用:
原帖由 本性難移 於 2020-10-12 07:41 AM 發表
條友都on9 全民檢測目標係要搵人出隱形病人 有病徵就唔叫隱形病人啦 專家喎
全民檢測完全係無用, 黃絲係唔會去驗. 咁有乜春用?

引用:
原帖由 本性難移 於 2020-10-12 07:41 AM 發表
咪係, 唔去睇醫生果d, 點check...

又話紀錄自己去過既地方, 不如推健康碼仲有效...

呢d專家出到去, 什麼都不是...

美國勇一出,何拍娘好快會出嚟助攻,雙鬼拍門

有啲人唔去驗,有乜計?

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-10-12 07:54 AM 發表

所以根本就唔係''全民''檢測
除非政府強制必須要做
否則香港疫情祗有繼續落去

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-10-12 08:03 AM 發表

與其自己人手記錄, 點解唔好好運用科技來自動記錄和追查,講到尾, 作用和目的跟健康碼的行動軌跡追蹤功能一樣, 但崇洋奴死不承認中國的好, 若這健康碼是美國發明及採用, 這班洋奴肯定大力推廣

係要強制先有用,
不過黃畜講咗唔會去檢測,因為DNA會送中,驚以後返唔到中國

唔該袁教授少的9up,多的留意國外真專家意見,大大大大大部分歐洲美國的專家都話,最大問題系“無症狀”帶菌者四維傳播病毒,比例有成20%以上,你等有輕微病症去睇醫生,有9用呀!

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-10-12 08:03 AM 發表

莊子有所謂醫門多疾,
去得求診者,中招百份比自然高,就等如坐得係浮台既,自然大部份人識游水,
咁淺白既道理都唔識,學條春做磚家

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-10-12 07:54 AM 發表

奶左野(親朋好友奶)咪又柒能蒙蒙要驗

主題標籤 #陳肇始
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]