• 瀏覽: 1,562
  • 回覆: 33
港大微生物學系講座教授袁國勇表示,如果不對高危地方做好針對性預防措施等,冬天隨時有幾萬人感染新型肺炎,並有過千人死亡。 袁國勇認為,經政府門診或私家醫生檢測找出陽性個案的比率,比全民檢測更高,反映病毒檢測焦點不正確,反映資源放錯地方,做法非常不理想。

黃國勇唔講下班粉人響度搞暴動所以才爆?

班友唔搞暴動既咪唔會有過萬人中招囉......

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1554060-20201011.htm

大砲又來😅

成日鳩UP, 上次夠話140萬人感染啦! 專家喎!

我用身家同教授作賭,絕對無幾萬人中招,幾千都難。。佢讀死書,又無讀心理學。。香港人出名怕死 彈多三幾百宗,政府唔叫,自己都龜縮兩星期,爆鬼爆馬

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-10-11 12:41 PM 發表
我用身家同教授作賭,絕對無幾萬人中招,幾千都難。。佢讀死書,又無讀心理學。。香港人出名怕死 彈多三幾百宗,政府唔叫,自己都龜縮兩星期,爆鬼爆馬 ...
佢梗係想有幾萬人中招啦...否則佢點拎光環?

佢最好果班黃友再出黎搞暴動,200幻人中招最好........

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-11 12:45 PM 發表

佢梗係想有幾萬人中招啦...否則佢點拎光環?

佢最好果班黃友再出黎搞暴動,200幻人中招最好........
唔爆 香討網友 勝利  袁大炮吹水

爆 香討網友會有什麼答覆呢最衰班黃絲唔去全民檢測喇 害到爆發喇 黑醫護等等

P.S 感染者永遠無人知是黃定藍先扣帽子一定無事 呢招又好熟面口

我只係話爆又俾人講唔爆又俾人講 不論藍黃都有各自衛生問題 怪誰喔

袁教授在五月時,聲稱政府有條件放寬檢疫限制,結果引來新一波爆發。兩個多月前又主張禁堂食,結果鬧得滿城麻煩。

我都有疑問應不應該再信袁教授一次了。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-11 12:43 PM 發表
香港脫離西方社會後⋯無藥供
加入第三世界群組慢慢等~
再沒優越感
你幾耐冇覆診?

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-11 12:47 PM 發表

唔爆 香討網友 勝利  袁大炮吹水

爆 香討網友會有什麼答覆呢最衰班黃絲唔去全民檢測喇 害到爆發喇 黑醫護等等

P.S 感染者永遠無人知是黃定藍先扣帽子一定無事 呢招又好熟面口

我只係話爆又俾人講唔爆又俾人講 不論藍黃都有各自衛生問題 怪誰喔 ...
次次爆之前一個星期都有暴動,近排果班中招既好多都係後生仔....

你話唔關暴動事?

猿國勇教獸講下如何搵出高危點…

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-11 01:04 PM 發表

次次爆之前一個星期都有暴動,近排果班中招既好多都係後生仔....

你話唔關暴動事?
百幾單 無人出聲

十幾單 推落暴動

真係咁易就好LO

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-10-11 12:48 PM 發表

你幾耐冇覆診?
龐sir每日用26小時來回香港,海牙食早餐,邊有時間覆診

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]