• 瀏覽: 3,295
  • 回覆: 66
+4
條廢嗨講足一年,仲停留係飛沫可以傳播病毒研究中

佢信徒即垃圾

萬人感染,千人死亡,即係死亡率10%?香港人體質太差啦,死亡率遠高過其他地區

佢夠講過香港會有二百萬人感染

引用:
原帖由 o_0 於 2020-10-11 10:35 AM 發表
廢up完檢測轉頭自己又唔會去檢測。袁教授都好垃圾。
佢果句, 要求有病徵既要去普檢既地方去檢測先笑死人!

佢仲有句對白無講,佢係贊成政府撥款俾私家醫院同診所做檢測,反對政府自行設立檢測站同聘請內地專家做,講到尾佢都係維護班黑醫護既權益。

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-11 12:24 PM 發表

咁你諗下佢或其他醫生係咪唔出聲 等大爆發係最好

我相信真係咁一樣老問題 低下層窮人死先
美國勇講過話300萬香港人染病架 so? 你要等下300萬港人染病嗎?

又廢話!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-10-11 03:46 PM 發表

美國勇講過話300萬香港人染病架 so? 你要等下300萬港人染病嗎?
總之 唔爆=教授們9吹

爆=香討網友會點呢(一樣吊9班之前的事情)

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-11 06:06 PM 發表

總之 唔爆=教授們9吹

爆=香討網友會點呢(一樣吊9班之前的事情)
而事實就係教獸鳩吹左好多次

根本唔需要在意佢講乜

香討網友會點? 當然係屌鳩班反對全民檢測既仆街啦

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-10-11 06:08 PM 發表

而事實就係教獸鳩吹左好多次

根本唔需要在意佢講乜

香討網友會點? 當然係屌鳩班反對全民檢測既仆街啦
咁咪繼續睇落去LO 好似香港政府自己配合話爆 10月到依家夾埋都無100結果講緊咩?

真真假假 過眼雲煙

真咪最多"多"一堆人離開這個世界

假咪馬照跑舞照跳生活照舊 衝晒出街

人類嗎 其實我都覺得是要得到沉重教訓 安逸久了

垃圾學者講嘢無句真!!!作得就作!!! 個仆街完全唔知咩叫科學!!!咩叫精準「近磅」!!!垃圾一件!!!呸!!!💦💦💦

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-11 06:12 PM 發表

咁咪繼續睇落去LO 好似香港政府自己配合話爆 10月到依家夾埋都無100結果講緊咩?

真真假假 過眼雲煙

真咪最多"多"一堆人離開這個世界

假咪馬照跑舞照跳生活照舊 衝晒出街

人類嗎 其實我都覺得是要得到沉重教訓 安逸久了 ...
自津既問題以及市民有冇公德心既問題

只係香港自我中心既人 事事以自己利益出發既人太多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]