• 瀏覽: 1,567
  • 回覆: 23
12名港人早前涉潛逃台灣被內地海警拘捕後正在深圳扣押,深圳市鹽田區人民檢察院上周通報批准逮捕12人,包括2人涉嫌組織他人...

支持和你篤
攬炒先正路👍

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201010/mobile/bkn-20201010102539098-1010_00822_001.html

老共真有辦法, 玩到12隻曱甴鬥快督灰, 

係赤柱擺80大壽就最好啦

中共有些地方係未夠好, 美國也一樣.

但香港人偏偏要中計, 幫美國反中共 .

天真的認為美國才是親Dad

鍾雪瑩呢次又走唔走得甩??

中共衰, 美國比中共更衰

中共對香港人已經足夠的容忍.

有無人唔準你閙過習近平 ?  

有咩地方可以比你日日示威

幫人偷渡係大生意黎

引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-10-11 12:32 AM 發表
幫人偷渡係大生意黎
一開始睇到標題
梁國雄及游梁前議員咁爆
車...原來係助理😒

引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-10-11 12:32 AM 發表
幫人偷渡係大生意黎
真的?
賣定船送佢地去。。。。。

印庋

其實呢條女都係同啲阿衰,襯埋一齊啦!計12門徒之外,仲拉佢同開槍案有關,佢都係一個好人極有限嘅人。

精·人出口,笨人出手,隊d幕後出來

引用:
原帖由 雪花飄飄 於 2020-10-11 06:39 AM 發表

一開始睇到標題
梁國雄及游梁前議員咁爆
車...原來係助理😒
唔信係助理,
主犯應該仲有人在。

引用:
原帖由 希夷 於 2020-10-11 07:32 AM 發表

唔信係助理,
主犯應該仲有人在。
助理至系輔助動手既人,主某是叫人幫他做事,他們用幾重人事辨事,看都看得出,要知邊個主某好容易😜😜😜

引用:
原帖由 雪花飄飄 於 2020-10-10 10:31 PM 發表
12名港人早前涉潛逃台灣被內地海警拘捕後正在深圳扣押,深圳市鹽田區人民檢察院上周通報批准逮捕12人,包括2人涉嫌組織他人...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201010/photo/bkn-20201010102539098-1010_00822_001_01b.jpg?20201010213215

支持和你篤
攬炒先正路👍

新聞來源連結:
htt ...
篤灰,班手足就最叻啦。
篤完就可以早啲返香港,正呀。

支持和你篤,腦殘yc冚包散,弓起哂!👍

主題標籤 #梁國雄
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]