• 瀏覽: 4,636
  • 回覆: 38
+3
https://mil.news.sina.com.cn/china/2020-10-10/doc-iivhvpwz1251782.shtml

我想無需自吹自擂,中國戰機強,還是印度戰機好,優勝劣敗,打過就知道了。

美國好高興
印媒與美國裡應外合煽動中印大戰
美國恐怖分子最快今年打去印巴
不要怕
上合組織炸平美國恐怖分子
集束彈白磷彈溫壓彈準備好了
一帶一路笑嘻嘻

看來,印度輸到又4萬兵被困,要自盡,已引起國內民憤,而家唯有靠吹捧陣風來幫佢攞返個彩

而家印度真係輸淨陣風這底衭,大陸一拼剝埋佢,睇下到時莫迪怎死

美航母無去南海,原來去左印度。

按照印媒的講法,就是因為中國的戰機太劣質了,才令到印度的戰機無釐頭咁自動跌落地。

引用:
原帖由 wangqion 於 2020-10-10 09:42 PM 發表
中國嘅螺絲都得進口,質量真系唔好,可以去試嚇
未必,全世界最大的航母龍門吊 振華,全世大的海上吊船都係中國制做出來的,你話中國的結構鏍絲弱,可能係你未接觸到中國更深入的層次!

子彈咁基本都要進口,阿差算把啦

哦,係嘅,係嘅
印度勁過宇宙,何止中國,俄羅斯,美國都唔夠你砌

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-10 09:53 PM 發表

未必,全世界最大的航母龍門吊 振華,全世大的海上吊船都係中國制做出來的,你話中國的結構鏍絲弱,可能係你未接觸到中國更深入的層次!

阿3自我感覺良好

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-10 07:57 PM 發表
https://mil.news.sina.com.cn/china/2020-10-10/doc-iivhvpwz1251782.shtml

我想無需自吹自擂,中國戰機強,還是印度戰機好,優勝劣敗,打過就知道了。
虛張聲勢確實是振奮軍心,是推前綫土兵去死既麻醉藥,三哥不需要確認中國戰機能力,只需要讓機師開往領彈便可以了,三哥加油,國家人口控制就靠軍方麻藥段咀炮了。

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-10-10 10:59 PM 發表

11697641 11697642 11697643
中國在鋼材的研發一點都無渣流灘,反而進步得出人意表才對,在戰備的高温鋼材上,中國的寶鋼更勝日本的!

陣風用印度神油,點打都得?

中國最錯在62年那場戰爭後沒有拿東西走

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]