• 瀏覽: 659
  • 回覆: 14
港奸據說網軍干擾美國大選。
港奸應該自信一啲,把據說刪除。
我好肯定話比港奸知,真係有網軍干預美國大選。
咁又點?

港奸以為每一個人都會好似港奸咁擔心美國大選。

如果網軍可以干預美國大選
證明了 :

1. 美國選民是傻瓜
2. 美國選舉制度有問題
3. 民主制度不可靠

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-10-10 11:11 AM 發表
如果網軍可以干預美國大選
證明了 :

1. 美國選民是傻瓜
2. 美國選舉制度有問題
3. 民主制度不可靠
呢啲咪港奸最擔心囉!

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-10-10 11:16 AM 發表

呢啲咪港奸最擔心囉!
美國是兩黨專政
非此即彼
擔心甚麼呢 ?

呢啲港奸帖唔知想表達啲咩?
想表達美國網絡安全有問題?
選舉制度有問題?
選民本身有問題?
港奸戴頭盔護主我唔覺得出奇?

真係有網軍干預又點?
係美國主意至上嘅國家,連一個非印裔嘅美國副總統候選人都可以質疑。
試問網軍如何可以左右美國大選?

港奸用據說明顯係有所保留。
但字裏行間斬釘切鐵話使用簡體字去干預大選。
美國人識簡體字?

港奸刻意唔提呢啲網軍來自好多國家,當中包括俄國,中東,墨西哥同一啲中美國家。

刻意用上簡體字嚟暗示中國去干預。
習近平已經表明無意理會美國由邊個當選。亦唔相信由邊個做總統美國對華政策會有所改變。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-10-10 11:55 AM 發表
呢啲港奸帖唔知想表達啲咩?
想表達美國網絡安全有問題?
選舉制度有問題?
選民本身有問題?
港奸戴頭盔護主我唔覺得出奇?

真係有網軍干預又點?
係美國主意至上嘅國家,連一個非印裔嘅美國副總統候選人都可以質疑。
試問網軍如何可以左右美國大選? ...
中共好邪惡,不向民主大國學好,還嫌疑破壞。若要自清,「請証明你沒有做過一件從沒發生過的事。」

傳言→指控→要你自清
這跟我蒐集幾十則的謠言抹黑套路一模一樣,不管是甚麼題目。智商有限,只能按公式出帖,沒有創意。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-10-10 12:52 PM 發表

中共好邪惡,不向民主大國學好,還嫌疑破壞。若要自清,「請証明你沒有做過一件從沒發生過的事。」
我唔會好似港奸話據說。
我好肯定咁講一定有網軍干預美國大選。
但咁又點?
一個選舉能夠干預,係表現咗民主選舉本身就有問題?

重點係港奸話用簡體嚟干擾,乜幾時開始美國佬識咁多簡體字?

屌!
唔係俄羅斯咩?
美國國安單位都證實左啦
上屆就干預左
係個漢奸唔知

美國呢次選舉都幾好笑
侵侵身為美國總統,幾個月前就話民主黨選舉舞弊
話通信投票會出術,所以佢考慮輸左唔認帳

奇怪?全世界只有在野黨懷疑執政黨選舉舞弊
大權在手的人要連任,佢先有能力玩野

而且通信投票美國行之有年,認為有弊唔早講?唔早改革?
侵侵係總統,美國咁偉大,認為選舉有機會作弊
點解唔想辦法防止? 簽行政命令就搞掂,定係冇能力防?
又或者故意玩野,明知好大機會輸
睇定啲先,贏左就係公正,輸左就有藉口話係作弊,咁都得?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]