• 瀏覽: 6,592
  • 回覆: 109
中國外交部網站發布消息稱,中國已於10月8日同全球疫苗免疫聯盟簽署協議,正式加入「新冠肺炎疫苗實施計劃」(COVAX)。外交部發言人華春瑩表示,

正爆啦,即香港已經包括係機制之內包有疫苗

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/533563/中國加入新冠疫苗實施計劃-外交部-中國疫苗將是全球公共產品

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
台灣記得唔好用大陸貨

我哋偉大嘅中國好有風範.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-9 01:52 PM 發表
台灣記得唔好用大陸貨
台灣食完美國瘦肉精豬肉自然免疫...

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-9 02:01 PM 發表

台灣食完美國瘦肉精豬肉自然免疫...
睇台灣d官d logic 都好9好笑

台灣豬唔可以食廋肉精...........但台灣人就可以食廋肉精

暫時測試無問題,政府應該也要定購

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-9 01:52 PM 發表
台灣記得唔好用大陸貨
食福島蔬果身體強健

引用:
台灣記得唔好用大陸貨
台灣到今日都無確診過案,係出境去其他地方先有之嘛,要疫苗都係其他地方先啦。

蘇院長大大聲話無疫苗都仲得啦

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-10-9 01:51 PM 發表
中國外交部網站發布消息稱,中國已於10月8日同全球疫苗免疫聯盟簽署協議,正式加入「新冠肺炎疫苗實施計劃」(COVAX)。外交部發言人華春瑩表示,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200905/378994423914172416.jpeg/cKr5ct43HPmtGmhU88P8T4Sf2JdTHEfsVLulh1S7pYc?v=w1280r1 ...
手足仲等緊美國疫苗

香港是否可優先取得?

講得出,做得到,唔似美國講美國優先,不理其他人死活!

笨土派港豬同鳩上港人用唔用?

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-10-9 02:22 PM 發表
笨土派港豬同鳩上港人用唔用?
佢哋話要等牛津嘅先用喎

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-10-9 02:26 PM 發表

佢哋話要等牛津嘅先用喎
我唔會揀牛津,寧願用國產

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]