• 瀏覽: 6,630
  • 回覆: 109
曱甴記得唔好打

引用:
原帖由 赤共 於 2020-10-9 03:25 PM 發表
垃圾,送都唔用啦
特朗普用完隻新藥即刻好返,特朗普仲要求國家免費給民眾使用新藥,真係偉大,大陸嘢留返你用啦
白痴先會做美狗,小小野已經自high到咁

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-10-9 01:51 PM 發表
中國外交部網站發布消息稱,中國已於10月8日同全球疫苗免疫聯盟簽署協議,正式加入「新冠肺炎疫苗實施計劃」(COVAX)。外交部發言人華春瑩表示,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200905/378994423914172416.jpeg/cKr5ct43HPmtGmhU88P8T4Sf2JdTHEfsVLulh1S7pYc?v=w1280r1 ...
美國佬恨死中國

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-10-9 01:51 PM 發表
中國外交部網站發布消息稱,中國已於10月8日同全球疫苗免疫聯盟簽署協議,正式加入「新冠肺炎疫苗實施計劃」(COVAX)。外交部發言人華春瑩表示,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200905/378994423914172416.jpeg/cKr5ct43HPmtGmhU88P8T4Sf2JdTHEfsVLulh1S7pYc?v=w1280r1 ...
佢老美嘅藥公司投放左咁多錢研發點收科?
咪要破產?

🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-9 01:52 PM 發表
台灣記得唔好用大陸貨
記得唔好賣比台灣至好

引用:
原帖由 森姆卡爾 於 2020-10-9 05:05 PM 發表

記得唔好賣比台灣至好
台灣話唔會用, 點會買
買親大陸疫苗小英政府官員死全家啦

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-10-9 02:22 PM 發表
笨土派港豬同鳩上港人用唔用?
呢班人一定唔會用,其他正常香港人一定唔駛爭。

歐美,呆臺話唔用中國疫苗,D疫苗比中國人接種佐先啦

笨土派用唔用?

引用:

咁先至係㗎嘛!好似你老美國,自身難寶,想簽到簽唔到。

台灣衛生部話唔買大陸疫苗喎, 慢慢等啦下

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-10-9 02:28 PM 發表

我唔會揀牛津,寧願用國產
都話牛津有嚴重副作用要重新檢測,夠膽未試吓囉,痴線嘅用完都變番正常

引用:
原帖由 ailisiewuyu 於 2020-10-9 05:29 PM 發表
笨土派用唔用?
黨鐵照坐啦已經 .... 邊有原則架佢地做野

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-10-9 02:22 PM 發表
笨土派港豬同鳩上港人用唔用?
佢哋打嘴炮就叻,但身體最誠實,你估佢哋有冇攞一萬蚊,佢哋啲大佬為咗錢,都要留喺垃圾局話繼續睇住個政府啦,到時班垃圾就會話我打中國疫苗係要比佢哋有值口話啲疫苗冇效,以身試藥

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]