• 瀏覽: 2,751
  • 回覆: 57
+2
黃C思維:自己無錯,永遠係人地錯,永遠唔識自我反醒

點解要當選後先加徵關稅,依家加就可以

唔好傻啦,邊個做美國總統都會打壓中國!!!
唔洗有幻想

老美啲企業點算,啲國民點算。講開又講,美企告政府濫收關稅啲官司有結果未

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-10-9 12:16 PM 發表
美國總統特朗普確診新冠肺炎後,加大火力譴責中國。他染疫後周四(8日)首次接受傳媒訪問,再次指摘中國要對美國的疫情負責,並...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201009/photo/bkn-20201009113439319-1009_00972_001_01b.jpg?20201009113653

係就好囉!唔好畀佢停,加徵關稅到200 ...
愈加關稅.貿易逆差愈大..

事實係益左第三方轉運既國家...

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-10-9 12:23 PM 發表
老美啲企業點算,啲國民點算。講開又講,美企告政府濫收關稅啲官司有結果未
加關稅,只係益左第三方國家,入口中國"大半"制成品,至全制成品.
包裝轉運至美國..

中國和東盟貿易額大增.
美國貿易逆差亦大升..

選到先講啦,大話統領

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-9 12:19 PM 發表
祖國歴史任務已完
靠晒伊朗養了
去愛到直至消失天與地
希望到你死果日能夠眼閉

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-9 12:22 PM 發表
唔好傻啦,邊個做美國總統都會打壓中國!!!
唔洗有幻想
邊個做都會打壓中國係真嘅
當奴侵有d特別 佢個人利益係高於美國利益 美國都係為佢個人服務 不斷損害國家利益去達成個人目標就唔常見 川滅國個名唔係浪得虛名

貿易戰侵侵己經輸到底褲都冇,再加稅衰多幾錢

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-10-9 12:16 PM 發表
美國總統特朗普確診新冠肺炎後,加大火力譴責中國。他染疫後周四(8日)首次接受傳媒訪問,再次指摘中國要對美國的疫情負責,並...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201009/photo/bkn-20201009113439319-1009_00972_001_01b.jpg?20201009113653

係就好囉!唔好畀佢停,加徵關稅到200 ...
越加賺越多,傻侵上任4年貿易戰搞2年,逆差比上任前增加25%

直頭打七佢

世貿話美國加徵中國貨品關稅係非法喎!
仲有幾千個美商入稟控告美國政府加徵關稅喎!
過到呢兩關先講啦!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]