• 瀏覽: 41,269
  • 回覆: 560
  • 追帖: 1
+22
阿富汗都攪唔掂…好難令人相信攪到其他人

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-10-9 09:32 AM 發表
美國總統川普確診染疫後對中國展現更強硬態度。他周四(10/8)接受媒體訪問時表示,一定要讓中國對散播「中國病毒」負起責任。川普還說,他之所以要求撤回駐阿富汗美軍,是因為要準備可能來自中國或俄羅斯的攻擊行動。 美國之音報導,川普周三先發推文表示,要在今年聖誕節前讓仍留守在阿富汗...

嘩中國同美國打仗不再是發夢了
美國開始準備攻打中國啦

請加我做粉絲

新聞來源連結:
...
中共:傻侵,講你就凶狠,做你碌撚。肥仔金,伊朗你都唔敢打,同我打,你慳番啦!

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-10-9 09:32 AM 發表
美國總統川普確診染疫後對中國展現更強硬態度。他周四(10/8)接受媒體訪問時表示,一定要讓中國對散播「中國病毒」負起責任。川普還說,他之所以要求撤回駐阿富汗美軍,是因為要準備可能來自中國或俄羅斯的攻擊行動。 美國之音報導,川普周三先發推文表示,要在今年聖誕節前讓仍留守在阿富汗...

美國開始準備攻打中國啦

請加我做粉絲

新聞來源連結:
...
傻人講傻話傻仔信

引用:

美國開始準備攻打中國啦

請加我做粉絲

新聞來源連結:
https:/ ...
屌,維尼熊係話防守啊,白癡仔!
漢奸見得多,好似你咁撚死蠢嘅第一次見。

準備可能

係就好囉,唔洗日日返工放工咁悶,一齊走難囉

打中國俄國, 歐亞撤橋行動開始未, 無撤橋即係吹吓水 講吓咋

算吧啦。。。某啲人講某啲野。。。真係當發up風算。。。。習慣了。。。。

炒上炒落啫

美軍而家所向無敵,人見人怕,個個都身懷病毒

美國要過嚟打中國其實冇乜勝算
講真

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-10-9 11:07 AM 發表

大陸同台灣之間既野 ... 即中國內戰
日韓 食住花生 睇下有冇得漁人得利就會
幫拖? 有乜著數先
咪係, 以為全世界都好L想打仗咁...

窮兵黷武,是霸主的末期,世界秩序將重寫🧐

為了跟中俄開戰,所以把地理位置在中,俄之間的阿富汗撤軍,真是騙得了自己騙不得人。

引用:
原帖由 popoman 於 2020-10-9 11:07 AM 發表
只有美國人
才成日把戰爭放在口邊
不管什麼事也要和戰爭扯上關係
其實 肥普 比起佢上兩任, 已經算 唔好實體戰,  
佢同軍方不和 不是秘密
所以我就更相信佢是齋bluff

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]