• 瀏覽: 41,336
  • 回覆: 560
  • 追帖: 1
+22
還不是製造President of wartime 這玩意兒。

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-10-9 10:52 AM 發表

點解釋而家d反中白痴收晒皮, 當初唔係以為有老美撐就好把炮?
尾軍未到, 抽綠卡權先停
港黃仲懞盛盛

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-9 11:00 AM 發表

當真係變成事實我怕你無這麼多閒情留言喇

講就天下無敵
係的, 反中白痴講就無敵, 好似9叫5大xx...

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-9 09:34 AM 發表
代理人戰爭都有可能會,但中美兩國直接開戰真係傻仔先信
可能爛果肥佬黎收到料呢!😂

過左聖誕佢總係總統先講啦

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-10-9 09:32 AM 發表
美國總統川普確診染疫後對中國展現更強硬態度。他周四(10/8)接受媒體訪問時表示,一定要讓中國對散播「中國病毒」負起責任。川普還說,他之所以要求撤回駐阿富汗美軍,是因為要準備可能來自中國或俄羅斯的攻擊行動。 美國之音報導,川普周三先發推文表示,要在今年聖誕節前讓仍留守在阿富汗...

嘩中國同美國打仗不再是發夢了
美國開始準備攻打中國啦

請加我做粉絲

新聞來源連結:
...
而家唔講,以後冇乜機會

呢條友講嘅嘢都信得過? 豬乸都會上樹啦!

誰怕誰?

特朗普又搞到老蕭,升旗易得道班人高潮喇

12月?佢仲係總桶先算啦!

又開始作石

引用:
原帖由 神名綾人 於 2020-10-9 11:02 AM 發表

x2

美帝最多搵日韓台出嚟做替死鬼,自己就嚮後面不停賣武器搾乾三犬
大陸同台灣之間既野 ... 即中國內戰
日韓 食住花生 睇下有冇得漁人得利就會
幫拖? 有乜著數先

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2020-10-9 09:32 AM 發表
美國總統川普確診染疫後對中國展現更強硬態度。他周四(10/8)接受媒體訪問時表示,一定要讓中國對散播「中國病毒」負起責任。川普還說,他之所以要求撤回駐阿富汗美軍,是因為要準備可能來自中國或俄羅斯的攻擊行動。 美國之音報導,川普周三先發推文表示,要在今年聖誕節前讓仍留守在阿富汗...

嘩中國同美國打仗不再是發夢了
美國開始準備攻打中國啦

請加我做粉絲

新聞來源連結:
https:/ ...
仲有徹軍德國。

佢老美已經破產啦,佢老美連北韓、伊朗都冇種侵略,仲打中國?打條毛。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

只有美國人
才成日把戰爭放在口邊
不管什麼事也要和戰爭扯上關係

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-10-9 11:03 AM 發表

尾軍未到, 抽綠卡權先停
港黃仲懞盛盛
以前9吹老美幾多方法保佢地, 佢地當時信晒, 但事實係7晒...

最近又吹令一樣,就係打仗,新既幻想空間...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]