• 瀏覽: 41,328
  • 回覆: 560
  • 追帖: 1
+22
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-9 09:34 AM 發表
代理人戰爭都有可能會,但中美兩國直接開戰真係傻仔先信
台蛙和港曱甴會信,美國就大賺了。
台蛙大把的給保護費,開放美國垃圾貨入台,
一堆台蛙和港曱甴逃到美國,奉獻金錢之餘,男為奴女為娼。美國佬樂呵呵 .

睇吓幾時又反口傻侵都唔喺第一次老吹啦

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-10-9 09:35 AM 發表
打韓戰,越戰都打不贏中國,還想向中國開戰??中國還是五六十年前的中國嗎???你的航媽在中國2000公里外,能打中國???
軍備差 人數優勢 你唔講

加上以前D兵是真真正正實戰老兵

現在的兵大家都是"少爺兵"

但軍備就級數就唔同

所以永遠用"以前"同"現在" 比

咁中國係咪場場戰爭大勝

人人像你這樣想就真的輕敵就出事

阿富汗都攪唔掂攪大陸,習帝打佢老美啦

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-10-9 09:35 AM 發表
打韓戰,越戰都打不贏中國,還想向中國開戰??中國還是五六十年前的中國嗎???你的航媽在中國2000公里外,能打中國???
點解釋美國無人機可以飛到入中國而冇人知

咪又係 選舉工程 冷戰準備開戰 都準備咗幾十年, 真係廢話

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-9 10:43 AM 發表

軍備差 人數優勢 你唔講

加上以前D兵是真真正正實戰老兵

現在的兵大家都是"少爺兵"

但軍備就級數就唔同

所以永遠用"以前"同"現在" 比

咁中國係咪場場戰爭大勝

人人像你這樣想就真的輕敵就出事 ...
人人好似反中白痴咁信老美走去FF就出事...

當初以為老美幾把炮保到佢地,而家7晒啦...

引用:
原帖由 peter925 於 2020-10-9 10:13 AM 發表

到時可能佢可以歸隊領功,成功管控香港外國勢力,將敵人導向仆佢街。
到時中國宣布埋香港進入戰時狀態,將所有反對派一網打盡...

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-10-9 10:48 AM 發表

人人好似反中白痴咁信老美走去FF就出事...

當初以為老美幾把炮保到佢地,而家7晒啦...
咁事實就係你同我都唔知真正開戰會是什麼現象

個個吹到自己軍備又話點點點

打起上黎就唔係真係俾你拍片 影到點樣命中目標喇

你病緊就慳d啦  仲走出黎bluff  

侵越癲 即係選情越不利
應對戰爭?
軍撤得黎 總統大選都有結果
到時係咪佢做總統都未知
不過美軍撤出阿富汗
咁阿富汗和平在望

引用:
原帖由 godoning 於 2020-10-9 10:44 AM 發表

點解釋美國無人機可以飛到入中國而冇人知
點解釋而家d反中白痴收晒皮, 當初唔係以為有老美撐就好把炮?

信毒果即身亡

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-9 09:34 AM 發表
代理人戰爭都有可能會,但中美兩國直接開戰真係傻仔先信
😂😂😂講出重點。

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-9 10:50 AM 發表

咁事實就係你同我都唔知真正開戰會是什麼現象

個個吹到自己軍備又話點點點

打起上黎就唔係真係俾你拍片 影到點樣命中目標喇
話佢 齋吹 絕對冇錯

乜家陣 唔係 尾角 強迫緊 中國 屯糧 屯石油 咩 (雙方既貿易協議) ?

係就係 作戰準備 不過係只中國準備緊o羅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]