• 瀏覽: 1,997
  • 回覆: 34
研究……

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-10-8 02:57 PM 發表
使鬼法律。。搞個無驗無健康碼即唔可以入室內就得啦。。依家發燒都入唔到去啦。又唔話按法律?再升一級都道理一樣,無碼唔比入。。。你唔出街,唔入室內既先未強制住先咯 ...
Pk黃絲又會司法67 又話必經通道又乜乜柒

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-8 03:43 PM 發表
1.上次就唔好做自願要強測,而家先黎做
2.根本好多中招既人知自己去過邊,只不過無法例監管一定要講出黎,咁個個都扮唔記得或亂up去過邊啦
所以攬炒派以私隠為由反對健康碼有追蹤功能, 畀政府追蹤到懷疑接觸者, 攬炒唔到

認同

強制性全民檢測一定要做
之前9月的全民檢測是自願性的,政府文宣的力度不足,以致被曱甴文宣有機會大肆去製造謠言,令全民檢測的人數只得約178萬人
所以如果真的要強制性的全民檢測,建議罰則必須有阻嚇性,如在一段時間唔做嘅,又冇合理解釋,要罰款50000元,監禁10年

強制檢完又比其他人仕進入咪又係多狗魚D高官個腦全部唔係正常人不過又可以收多次港人D錢

一日有 10幾人上茖, 好正常, 咁都叫反彈, 一世都開唔到關。 

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-10-8 02:45 PM 發表
根本就要全民強制檢驗捉出隱形病患者先得 ! 限期內唔驗要即坐監兼罰錢,睇吓仲有冇人敢唔驗 ?!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5427208/org/f228b92036b4298bd3ac16e5a4e29ccb.jpg/-g5mN4ApmGTF__q8Z9rewbxwAZDh9UM0NakOATWpDgE?v=w1280r ...
全民強制檢測 ? 100%肯定做唔到 !
泛暴派,黑醫畜,黑醫護必定凶群而出鬼叫反對 !

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-10-8 02:45 PM 發表
根本就要全民強制檢驗捉出隱形病患者先得 ! 限期內唔驗要即坐監兼罰錢,睇吓仲有冇人敢唔驗 ?!

https://cdn.hk01.com/di/media/images/5427208/org/f228b92036b4298bd3ac16e5a4e29ccb.jpg/-g5mN4ApmGTF__q8Z9rewbxwAZDh9UM0NakOATWpDgE?v=w1280r ...
陳笑始幾時先控制曱甴運動,仲有帶病外傭來港係會傳染華人

每次黃曱甴出嚟暴動,疫情實反彈,黃官係唔係冇能力控制曱甴播毒?

仲有人間妖域,病毒傳染途徑

明年中秋再做吧!
痴X線!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-10-8 16:11 發表

Pk黃絲又會司法67 又話必經通道又乜乜柒
x2 依家最重要消滅呢班人渣

我都周時在街上見到一班人在飲酒食煙和吹水
個個都唔戴口罩
圍埋坐在一起都有一兩個鐘
你話呢班人幾離譜呢

鍵盤翻頁