• 瀏覽: 2,456
  • 回覆: 55
新冠肺炎疫情反彈,消息指今日(8日)新增約17宗確診個案,是繼上月20日以來最多確診個案的一日。截至昨日(7日),本港個

唉……唔通真係同酒吧群組有關……

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1008_00822_001.html

黑超條女ok

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-8 10:44 AM 發表
黑超條女ok
西方最鍾意就影呢啲㗎啦

會唔會又收緊番,酒吧嗰啲場所呢

其實確診升返都預左啦,得嗰十幾廿宗其實算少,做咩成日大驚小怪...

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-8 10:45 AM 發表
其實確診升返都預左啦,得嗰十幾廿宗其實算少,做咩成日大驚小怪...
咪就係囉,民主大國日日幾萬單,大統領都未驚過

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-8 10:44 AM 發表
黑超條女ok
典型廣東女性

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-10-8 10:45 AM 發表
我都認為係,搞垮經濟仲麻煩。

節日喪玩的後果!!

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2020-10-8 10:45 AM 發表
會唔會又收緊番,酒吧嗰啲場所呢
支持封酒吧~

引用:
原帖由 夢醒一切成空 於 2020-10-8 10:43 AM 發表
新冠肺炎疫情反彈,消息指今日(8日)新增約17宗確診個案,是繼上月20日以來最多確診個案的一日。截至昨日(7日),本港個

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201008/photo/bkn-20201008103628286-1008_00822_001_01b.jpg?20201008104226

唉……唔通真係同酒吧群組 ...
點解你會有隻豬啪啪啪出事了

個間真的是"酒吧"嗎  真的酒吧被波及了

昨日已經放風說封了

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-10-8 10:47 AM 發表

咪就係囉,民主大國日日幾萬單,大統領都未驚過
傻侵果劑藥,好似話超過200萬㗎喎嗰……普羅大眾負擔唔到

引用:
黑超條女ok
陳笑恥局長呀~

香港根本已經存在一批冇病徵帶菌,佢地冇病照出街食野行街,阻唔到,依家係等疫苗

如果疫苗冇用就大家攬住

引用:
原帖由 中頑童 於 2020-10-8 10:50 AM 發表

點解你會有隻豬啪啪啪出事了

個間真的是"酒吧"嗎  真的酒吧被波及了

昨日已經放風說封了
可能係水果轉貼完囉~ 同行如敵國吖嘛

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]