• 瀏覽: 2,782
  • 回覆: 20
據《印度經濟時報》網站消息,美國五角大樓已同意向印度出售C-130J運輸機的相關設備、零部件和後期保障設備,總價值9000萬美元。來支持印度C-130運輸機運作,相關零配件已經開始向印度運輸。

同時,因為T-72型坦克難以適應高寒高海拔地區使用,因此,印度已經正式訂購俄羅斯Sp rut-SDM1章魚輕型坦克,這種坦克重量18噸,可以使用運輸機空運,可以在5000米距離使用反坦克導彈武器。印度第一批將訂購20輛Sp rut-SDM1章魚輕型坦克。

https://www.toutiao.com/a6880433952960545283/

中俄美國今天還未攤牌
印度繼續拖拖拉拉
直到美國恐怖分子打去印巴
中俄美國攤牌
上合組織炸平美國恐怖分子
伊朗解放巴勒斯坦
一帶一路笑嘻嘻

驚奇國度。兩軍對壘,當時發覺欠乜先黎向外國買?

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-10-8 11:51 AM 發表
臨時抱佛腳..

引用:
原帖由 yeungph 於 2020-10-8 11:51 AM 發表
阿猩的智商就係咁,好正常。

求黃大仙好過啦。

看來印度有意效法土耳其,要在美俄兩國之間左右逢源。

引用:
原帖由 stormy10 於 2020-10-8 12:36 PM 發表
求黃大仙好過啦。
印度教拜濕婆神

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-10-8 01:59 PM 發表

印度教拜濕婆神
都係神話出呢。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-10-8 02:08 PM 發表
美帝已決定重重咁打擊老解😎😎大家要小心處理哦~核也會用
可能上千萬人🙈
唔洗可能佢射你射他射齊齊射。

引用:
數量都唔足夠啦,騙錢黨就真,想硬拼靠咁少軍備就攪得掂?

又收回$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4!!! 

未雨綢繆四隻大字都未曉

學人打仗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]