• 瀏覽: 847
  • 回覆: 7
+2
兩名年輕男子上周三參與天水圍置富嘉湖商場示威集會,懷疑不滿被69歲女途人拍照,兩男分別涉嫌以雷射筆照射老婦雙眼和向她潑水,共被控一項蓄意傷人罪。案件今在屯門裁判法院提堂。兩人毋須答辯,控方申請押後案件,以待警方安排認人手續。控方指兩人上周三涉嫌干犯本案後,於周末因牽涉其他案件被捕。裁判官將案件押後至本月18日再訊。兩人不獲保釋,押後期間交警方看管。
控罪指,兩名被告依次為22歲無業漢方佐瑋和15歲黃姓男學生...

被告:方佐瑋(左)、黃姓學生 (右)

https://std.stheadline.com/realtime/article/1269971/即時-港聞-兩青年涉雷射筆照老婦眼及潑水-待認人押下周一再訊

壞腦曱甴暴徒的確係無人性....
連六十九歲老婦都唔放過正打靶。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-7 06:12 PM 發表
兩名年輕男子上周三參與天水圍置富嘉湖商場示威集會,懷疑不滿被69歲女途人拍照,兩男分別涉嫌以雷射筆照射老婦雙眼和向她潑水,共被控一項蓄意傷人罪。案件今在屯門裁判法院提堂。兩人毋須答辯,控方申請押後案件,以待警方安排認人手續。控方指兩人上周三涉嫌干犯本案後,於周末因牽涉其他案件被捕。裁判官將案件押後至本月18日再訊。兩人不獲保釋,押後期間交警方看管。
控罪指,兩名被告依次為22歲無業漢方佐瑋和15 ...
黃絲教師
向依啲無知嘅小曱甴洗腦
將佢哋變成喪屍

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-7 10:28 PM 發表

黃絲教師
向依啲無知嘅小曱甴洗腦
將佢哋變成喪屍
又係俾班仆街煽動丶利用...
呢啲壞腦曱甴去做炮灰。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-7 11:51 PM 發表

又係俾班仆街煽動丶利用...
呢啲壞腦曱甴去做炮灰。
曱甴就係欺善怕惡 老人家你都蝦

附件

20200422_e495873a3321912281f6K3LD2py515GJ.png(335.16 KB)

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-8 08:33 AM 發表

曱甴就係欺善怕惡 老人家你都蝦
曱甴人少咪扮路人丶街坊做死狗囉,
好似三位一體咁變來變去扮人多就掂啦,
穿左煲巧醜呢,得閒去申民板唱下先....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-8 03:34 PM 發表

曱甴人少咪扮路人丶街坊做死狗囉,
好似三位一體咁變來變去扮人多就掂啦,
穿左煲巧醜呢,得閒去申民板唱下先....
係人係鬼呀 都要尊重下老人家啦

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-9 09:36 AM 發表

係人係鬼呀 都要尊重下老人家啦
壞腦曱甴好肯難囉,
有否記得大家都係老黃單野,
條阿伯一樣被隻後生冧左。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-9 06:39 PM 發表

壞腦曱甴好肯難囉,
有否記得大家都係老黃單野,
條阿伯一樣被隻後生冧左。
道德淪亡
責任歸咎 泛民狗
因為佢洗咗香港人嘅腦袋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]