• 瀏覽: 12,876
  • 回覆: 192
+8
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-7 05:36 PM 發表

閻麗夢在訪問時表示,這是她首度親口向外披露,其母親及另一名家人遭中國政府拘捕。她並指,其63歲任職老師的母親已是第4度被拘捕,目前已被帶到北京扣押。

自己睇啦, d字又唔深
唔係我證實.......

想串我都睇晒先啦.......唔係好能柒+魚, 會比人恥笑+binC架 ...
佢咁架, 自己POST都唔睇自己寫咩......

不過, 前3次點解又唔講, 佢都比人訪問左好多次啦WOR.......

美國愈來愈像台灣 好多9噏電視節目😁

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-10-7 05:17 PM 發表
曾在香港大學公共衞生學院工作的內地病毒學家閻麗夢,因發現當局隱瞞武漢肺炎疫情後逃亡到美國,不斷公開指控武漢肺炎病毒由中國政府改造而成。她今日接受美國霍士新聞 (Fox News)訪問時首度親口證實,其63歲仍居於內地的母親,因受到她連累,第4度遭拘捕,目前正扣押於北京。 閻麗...

https://hk.appledaily.com/resizer/zUToK5PNan4WDMsMQXl_L ...
次次都係假消息!你老母都想你收聲啦😂

係又點呀? 吹撚漲咩!

引用:
原帖由 deechai 於 2020-10-7 05:44 PM 發表

佢咁架, 自己POST都唔睇自己寫咩......

不過, 前3次點解又唔講, 佢都比人訪問左好多次啦WOR.......
d老作抹黑既野, 記9錯+兜唔到+唔合理, 係好正常la

引用:
原帖由 hfceddie 於 2020-10-7 05:17 PM 發表
曾在香港大學公共衞生學院工作的內地病毒學家閻麗夢,因發現當局隱瞞武漢肺炎疫情後逃亡到美國,不斷公開指控武漢肺炎病毒由中國政府改造而成。她今日接受美國霍士新聞 (Fox News)訪問時首度親口證實,其63歲仍居於內地的母親,因受到她連累,第4度遭拘捕,目前正扣押於北京。 閻麗...

https://hk.appledaily.com/resizer/zUToK5PNan4WDMsMQXl_L ...
Fox News=Far Right=Bannon=Falun gong. A bunch of wankers.

呢條女一睇就知漢奸樣

等睇香討專家講假新聞 之後不用證據解答

要你閉嘴,你唱歌,到底啥心態?

引用:
原帖由 一家團聚 於 2020-10-7 05:43 PM 發表

中國共產黨一般的極惡手法,拘捕唔到閻麗夢本人,就拉左佢母親頂數挾持

極度恐怖!
劉霞咪有辦你睇囉。

哈哈!!
她老公  是美籍印度人 !

人一直都在香港!
妓者 快去 採訪她老公!

問問他   為何滿足不了 閆!!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-10-7 05:19 PM 發表
肺炎屈唔到又抹黑
之前話係實驗室整出黎........比美國專家踢爆完重訪問佢
FOX係特被朗普肯定嘅新聞機構。

蛇鼠一窩

引用:

拉完又放
仲4次
拉柴了嗎?

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-10-7 05:22 PM 發表

羅三七同老母斷絕關係!
果類黃人絕情絕義㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]