• 瀏覽: 11,350
  • 回覆: 129
+3
兩億刀,當然近啦,哈哈哈

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-7 03:24 PM 發表

殲20 無引擎無相控陣雷達仲要有鴨翼吾隱身,
現階段只係模型機無戰鬥力
不如話 960 萬平方公里領土及 14 億人其實是不存在的喇

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-7 03:24 PM 發表

你有咁重要個情報,點解唔親自去印度報告?

引用:

你係唔係過去時空返唔到出去??

中國都展示新型第五戰機殲-31。。。

引用:
原帖由 chan198999 於 2020-10-7 03:37 PM 發表

你係唔係過去時空返唔到出去??

中國都展示新型第五戰機殲-31。。。
還有人地有埋影片。。。

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-7 03:40 PM 發表

用咩引擎用咩雷達用咩武器?
咩都無咪即係模型機
人地依個版本是殲系列是量產化既五代隱形戰機。。。

已量產化

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-7 03:40 PM 發表

用咩引擎用咩雷達用咩武器?
咩都無咪即係模型機
還有

第五代戰機是指具備一定程度的匿蹤、可進行超音速巡航和高度整合航電設備的軍用飛機。

即是是第五代戰機都具有隱形系統。

美國都認從人造衛星見到中國有第五代戰機。。。你居然還幻想他沒有。

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-7 03:49 PM 發表

用咩引擎用咩雷達用咩武器先?
渦十五都做吾掂,殲20點量產?
你自己搵....部分資料網上有公佈。

還有印度人從來都係自誇自己啲野幾百倍。

信佢一成都哂氣。。。你未信佢囉!🤪

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-7 12:50 PM 發表
https://www.ettoday.net/news/20201006/1825866.htm
根據《今日印度》報導,巴達里亞5日表示,飆風戰機的軍力整合,使印度在空戰競爭中佔有優勢,包括「先發制人」和「深入打擊」的能力,在未來5年,「我們將開始引進83架LCA Mark 1A光輝戰鬥機,同時還訂購了HTT-40教練機(印度國產初級教練機)和輕型戰鬥直升機(LCH)。」

巴達烏里亞稱, ...
茶埋神油刀槍不入添呀

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-10-7 03:51 PM 發表

Fake news
你繼續幻想囉!

失敗往往就是拒絕認同別人開始。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]