• 瀏覽: 1,554
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
+3
德國周二(6日)代表美國、英國、法國、澳洲等39個國家在聯合國大會人權委員會會議上發表聯合聲明,嚴重關切中國的人權紀錄,

有100個國家支持中國, 只有39隻美國嘅狗反對,

呢堆歐洲跟住美國嘅狗其實已經走向衰敗,

反而支持中國嘅國家就係呢個世界未來發展嘅真正動力!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201007/bkn-20201007020516824-1007_00822_001.html

歐美有本事咪唔好同中國來往

德代表39國促埋, 老美要尊重黑人人權.

歐盟就黎比侵侵收你皮,顧掂自己先啦

小數服從多數

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-7 09:18 AM 發表
德國周二(6日)代表美國、英國、法國、澳洲等39個國家在聯合國大會人權委員會會議上發表聯合聲明,嚴重關切中國的人權紀錄,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201007/photo/bkn-20201007020516824-1007_00822_001_01b.jpg?20201007073655

有100個國家支持中國, 只有39隻美國嘅狗反對, ...
白人霸權幾百年
好快玩完

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-10-7 09:21 AM 發表
歐美有本事咪唔好同中國來往
應該即刻斷交等中國驚,點知呢39國都係得把死人聲

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-7 09:18 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201007/photo/bkn-20201007020516824-1007_00822_001_01b.jpg?20201007073655

有100個國家支持中國, 只有39隻美國嘅狗反對, ...
美歐既全球影響力日益下降,只搵到39個國家聯合提案...
點知中國唔駛自己出手,一邊巴基斯坦找來55國.那邊古巴又搵到45國...支持中國...

少數服從多數,果39國可以收聲啦

蘋果:天下圍中39,39vs1伯😌

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-10-7 09:46 AM 發表
蘋果:天下圍中39,39vs1伯😌
毒果只提39唔提100, 弱智人士嘅報紙

呢39個國家, 好怕人地進步威脅到自己優越領先地位...

如果呢d果家真心為人地好,世界早就無窮國了, 大家都係已發展國家了...

岸久,哩三十九國又唔提美國不斷干預別國內政?

美國BLM第132日

有人權,但日日警察OT,晚晚行街街播19咯! (冇再破壞好耐)

想想,中國人若這樣搞,中國會係乜嘢場面?

呢個就係"工作紙講good point的進步"?

附件

Capture.PNG(1.11 MB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]