• 瀏覽: 2,974
  • 回覆: 19
禁止共產黨員移民美國,可謂充滿贈慶意味,大快人心.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-10-7 01:14 AM 發表
"最充滿贈慶意味,大快人心, 最頂癮者係被佢入籍者係六四之后走左佬去美國嘅"異見份子" "民運人士"

美禁共產黨員移民|旅美30年民運人士楊建利入籍被
https://hk.appledaily.com/china/20201006/AFX3UCO5KVCZRE22Q3FP25LZ6A/

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-10-7 01:14 AM 發表
根本沒人care,因為美國並不知道誰是黨員,誰不是

美國佬鬼識分你係咪黨員.

最開心應該係樓主呢D 走狗. 做完走狗, 去到美國, 立即變成黨員, 人地大條道理踢開你.

引用:
有時睇見美國的無腦政策出枱
真係唔知好笑定好嬲
在中國同共產黨扯上關係最少有8,9, 10億人
即是禁止代表甚麼呢
簡單講無錢就唔好移民美國
有錢自然有 有錢方法移民
睇清只係一條搞笑的禁令

呢類政策,政治宣示意義大於實質意義
樓主呢種無腦傻仔 完全冇判斷能力
一見到主子美國人打飛機,自己就跟住高潮
係囉中國會交份黨員名單俾美國參考?
定係去美國前要同中國政府申請一份非黨員證明文件
好似申請良民證一樣,咪由係由當地政府簽發證明
如果唔係,阿水知你係邊個國家有案底

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-10-7 12:51 PM 發表

你低能就以為人地白痴?
有邊個申請移民會寫明自己系共產黨員?
樓主應該係肯定美國會對每一個申請人
都派一隊MIB去明查暗訪
出到結果先批

共產黨員有9200多萬,算上他們的家人、家族親屬、朋友、同事同學,我算了一下,大概13.99億人

呢招麥卡錫喺50's玩到俾人話"薰衣草恐怖"
當年由演藝界嘅代表差利到科學界巨頭愛恩斯坦都係受害者。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]