• 瀏覽: 7,254
  • 回覆: 132
+3
【本報訊】12名港人被送中事件,外界一直質疑港方是否早已知情,甚至提供情報予內地以作拘捕。本報翻查飛行服務隊定翼機「B-LVA」及「B-LVB」近月飛行紀錄,兩機不時作兩小時以上的較長時間飛行,但只有兩次飛行逾四小時,其中一次是8月23日,總共277次的飛行任務中,只有8月2...

今次毒果揾料幾叻

不過揾到都無用, 人都已在內地

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20201006/2J73DCWPFBDT7LSAAWOD4X3QGE/

74X
香港政府知道又點。
佢哋一刻未離開香港水域,香港政府都冇權拉佢哋。佢哋一出咗香港水域,香港政府更冇權越境執法。

手足唔去着草
成天直昇機都是枉然

又係反中白痴果d錯就人地責任...

破壞放火又瀨人煽你.. , 但咁多人叫你守法又唔聽...

今次唔走佬咪唔會比大陸捉囉...

又有內鬼作反
唔該國安查查

肯定有口口聲聲救香港的曱甴作內奸

等同在超市拿一樽飲料飲哂後,未出收銀都不能話偷野。

斷估有沒有痛苦?

引用:
原帖由 74x 於 2020-10-6 08:16 發表
【本報訊】12名港人被送中事件,外界一直質疑港方是否早已知情,甚至提供情報予內地以作拘捕。本報翻查飛行服務隊定翼機「B-LVA」及「B-LVB」近月飛行紀錄,兩機不時作兩小時以上的較長時間飛行,但只有兩次飛行逾四小時,其中一次是8月23日,總共277次的飛行任務中,只有8月2...

https://hk.appledaily.com/resizer/jAfAIGsx-5Yfnh6_7iPwtKI ...
沒有最蠢,祇有更蠢。點解飛行服務隊資料,會畀人搵得到?由始至終,裏邊一定有籠裏雞作反。

引用:
原帖由 74x 於 2020-10-6 08:16 發表

https://hk.appledaily.com/resizer/jAfAIGsx-5Yfnh6_7iPwtKI ...
掃黃行動.

on9毒果,唔通警察要截個十二白痴個陣佢地會乖乖地返轉頭咩?咪又係9衝出中國海域,佢地係聽話就唔會犯法啦。

蘋果搵料真係醒,無咗蘋果日報點算好?

引用:
原帖由 A1000 於 2020-10-6 08:40 AM 發表

沒有最蠢,祇有更蠢。點解飛行服務隊資料,會畀人搵得到?由始至終,裏邊一定有籠裏雞作反。
公開真相有咩問題
藍絲黑警公開黃絲假信息
黃絲公開藍絲黑警假信息
總比大言不慚好

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-10-6 08:57 AM 發表

公開真相有咩問題
總比黑警謊話連篇 大言不慚好
你公開你資料有咩唔好?

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-10-6 08:21 AM 發表
香港政府知道又點。
佢哋一刻未離開香港水域,香港政府都冇權拉佢哋。佢哋一出咗香港水域,香港政府更冇權越境執法。
係呀,係本港水域最多拉件通緝的,保釋後又走過,其餘的話 遊船河。。。吹咩🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]