• 瀏覽: 2,216
  • 回覆: 48
+2
引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-6 01:04 AM 發表
教育局表示,已經於9月下旬取消一名教師的註冊,指該名教師於設計的校本教案、教學材料及工作紙,有計劃地散播港獨信息。據了解,被取消註冊的教師是來自九龍塘宣道小學。 教協表示,一直跟進有關個案,認為教育局決定取消教師的註冊,是處以教育界的極刑,程序並不公義,教協正協助相關教師上訴。 教協批評,教育局沒有...
教育局沒有認真聽取涉事老師的答辯就單方面作出判決,並向學校校長和老師分別發出譴責信和書面警告 ...
原來你都知係班「泛民政棍」係搞度事㗎。

應要先換楊潤雄,佢唔夠硬,好易向教協跪低

整間學樣的教師都有用牠的教材,整間學校都有很大問題

點解教協仲咁惡嘅,真係冇佢哋符?

叫國安局去查教協,全部用觸犯國安條例,分裂國家罪犯的「同謀」,拉鳩晒班協會成員,教協丫嗱!

要持續找人交代,1個無野呀!

楊潤雄本身黃到仆街
前幾日話要俾機會黃師之後
被北京打屁股

焗住殺一件黃師投誠

搞大佢都好,等多啲人知道教協係港獨組織!

今次飛牌,真係做得相當之好。

希望醫管局將來,對啲黑醫護一樣飛牌處理。

學生這樣答,家長容許,家長都有問題

引用:
原帖由 想出聲 於 2020-10-6 01:11 AM 發表
黃畜教師比天收,陸續有嚟.....走唔甩的....

引用:
原帖由 ifung5 於 2020-10-6 08:04 AM 發表
影解教協仲咁惡嘅,真係冇佢哋符?
支持廢埋畜牲教協.禍害香港

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-10-6 07:59 AM 發表
應要先換楊潤雄,佢唔夠硬,好易向教協跪低
x2

一早應該取消註冊啦!
仲有大量敎畜,希望盡快行動取消註冊

取締教協呢個仆街組織,刻不容緩!
殺!😡

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]