• 瀏覽: 1,866
  • 回覆: 18
警方跟進連月多宗土製炸彈案期間,持法庭手令到秀茂坪邨一單位搜查,檢獲一批電子儀器工具及兒童色情物品。一名20歲青年被捕,遭控串謀意圖傷人及管有兒童色情物品罪,案件今日(23日)在觀塘法院提堂,被告暫時毋須答辯,法庭將案押後至7月2日再訊,以待警方作進一步調查。控方反對被告擔保,辯方申請保釋被拒,被告須還押監房看管。
控罪指,20歲被告蔡凱明於去年12月8日,與黃振強、吳智鴻、張俊富、張銘裕、嚴文謙、蘇緯軒和彭軍壕及其他人,串謀非法及惡意傷害香港警務人員,意圖使他們身體受嚴重傷害。
另一控罪則指他於今年4月21日,在其秀茂坪邨住所內,管有約150張兒童色情照片及7段影片....

蔡凱明涉嫌串謀其他人傷害警察而被起訴。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200423/mobile/bkn-20200423115157579-0423_00822_001.html

又多隻乞衣曱甴暴徒落鑊,
拋下先啦變態柒頑...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-5 09:06 PM 發表

警方跟進連月多宗土製炸彈案期間,持法庭手令到秀茂坪邨一單位搜查,檢獲一批電子儀器工具及兒童色情物品。一名20歲青年被捕,遭控串謀意圖傷人及管有兒童色情物品罪,案件今日(23日)在觀塘法院提堂,被告暫時毋須答辯,法庭將案押後至7月2日再訊,以待警方作進一步調查。控方反對被告擔保,辯方申請保釋被拒,被告須還押監房看管。
控罪指,20歲被告蔡凱明於去年12月8日,與黃振強、吳智鴻、張俊富、張銘裕、嚴文 ...
乜而家啲大學生曱甴咁變態呀

DQ皇CY689票就是帥
引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-6 06:56 AM 發表

曱甴就係天理不容嘅事佢都要做

不要太過計較得失,人生就是不完美,留丁點童心來品賞快樂吧!
                    常常不快樂的你,諗多左呀
引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-6 08:40 AM 發表

曱甴就係天理不容嘅事佢都要做
冇能力曱甴,祗欺負弱少,

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-6 10:01 AM 發表

冇能力曱甴,祗欺負弱少,
曱甴 佢老豆老母
長期維護佢
乜嘢都要人幫
佢嘅能力 真係好低能
欺負唔到正常人
唯有轉向 欺負 弱小嘅小朋友
現今曱甴嘅心態
但係如果曱甴人多
佢哋就會壯膽
亂咁打人

附件

20200422_e495873a3321912281f6K3LD2py515GJ.png(350.83 KB)

2020-10-6 10:12 AM

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-6 10:11 AM 發表

曱甴 佢老豆老母
長期維護佢
乜嘢都要人幫
佢嘅能力 真係好低能
欺負唔到正常人
唯有轉向 欺負 弱小嘅小朋友
現今曱甴嘅心態
但係如果曱甴人多
佢哋就會壯膽
亂咁打人 ...
張圖片好正真係反映到曱甴嘅心態

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-6 06:56 AM 發表

曱甴黑暴真係乜柒違法野都做齊,
仲變態過三位一體黑霉乃西狗...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-6 12:37 PM 發表

曱甴黑暴真係乜柒違法野都做齊,
仲變態過三位一體黑霉乃西狗...
香港政府一定要消滅呢啲咁嘅做惡根源

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-6 02:08 PM 發表

香港政府一定要消滅呢啲咁嘅做惡根源
香港曱甴
真係食飽飯等屎屙
飽暖就思淫慾
玩時玩
仲要玩埋 戀童癖
呢啲咁嘅變態嘢
真係唔死都冇用

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-6 03:46 PM 發表

香港曱甴
真係食飽飯等屎屙
飽暖就思淫慾
玩時玩
仲要玩埋 戀童癖
呢啲咁嘅變態嘢
真係唔死都冇用
佔中佔旺期間,
都唔知有幾多靚仔靚妹俾人....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-6 05:38 PM 發表

佔中佔旺期間,
都唔知有幾多靚仔靚妹俾人....
飽暖思淫慾
藏有兒童嘅淫照
拉到一定死梗

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-6 08:44 PM 發表

飽暖思淫慾
藏有兒童嘅淫照
拉到一定死梗
又鹹濕又冇腦 的曱甴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-6 08:44 PM 發表

飽暖思淫慾
藏有兒童嘅淫照
拉到一定死梗
壞腦曱甴成身屎,
真係唔死都無撚用。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-7 01:29 AM 發表

壞腦曱甴成身屎,
真係唔死都無撚用。
呢種喪盡天良的曱甴 罪無可赦

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-7 07:59 AM 發表

呢種喪盡天良的曱甴 罪無可赦
仆街曱甴最好捉去打藤兼受靶。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]