• 瀏覽: 13,217
  • 回覆: 104
+7
肥婆蓬成個8婆,周圍搬弄是非,但成日比人食檸檬,面人比,架自己丟。佢快啲救捷克,捷克急需防疫物品,捷克話我是台灣人呀

引用:
原帖由 英超之星 於 2020-10-5 07:33 AM 發表
10多年前希臘歐債危機是由中國出手解決,美國做過什麼?
美國將次按炸彈交比歐洲

引用:
原帖由 英超之星 於 2020-10-5 07:33 AM 發表
10多年前希臘歐債危機是由中國出手解決,美國做過什麼?
好似個 怨婦咁到處呻吟🤔🤔

肥柒馮,仲四圍欄,快啲返去睇下你主人,佢唔知過唔過到呢幾日,你條肥9可能都中招,仲唔去檢測。

呢條友只係識抹黑,有腦都唔會理佢啦,個個要聽佢講,真係老馮咩

有無安排送狗糧的環節?

美狗收得皮。

引用:
原帖由 starr 於 2020-10-5 06:11 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧近日再次前往歐洲,拉攏歐洲國家抗衡中國。蓬佩奧在克羅地亞時,要求克羅地亞「不要將戰略項目交予中國,威脅國家安全」。然而,克羅地亞總理普連科維奇向傳媒談到中國一帶一路大計,表示克羅地亞就...

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2765000/2768485/20201004_croatia_v1_1024 ...
今天的美國巳無能力指點江山,你就算擁有最強武力又如何,那你老美有乜方法帶起全球經濟復甦!?
答案係無,全人類需要的是生存生活,而你老美只懂得搶別人的資源及成果。。。
今天你老美自己本土都暴亂不止,經濟簫滌,用超額印錢都無法自救,還憑乜指指點點?
老美現在巳慢慢衰落,若出現戰事,美元/債及股市將即時收皮崩潰。。。

今天的老美比滿清末期更腐敗。

中國人唔只有智慧,而且更有執行能力

引用:
原帖由 starr 於 2020-10-5 06:11 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧近日再次前往歐洲,拉攏歐洲國家抗衡中國。蓬佩奧在克羅地亞時,要求克羅地亞「不要將戰略項目交予中國,威脅國家安全」。然而,克羅地亞總理普連科維奇向傳媒談到中國一帶一路大計,表示克羅地亞就...

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2765000/2768485/20201004_croatia_v1_1024 ...
總有些小國政府不知天高地厚,難怪人民生活水平那麼差,歐盟會不會轉軚真成問題。捷克以前都很糊塗,現在受教訓就學聰明了。

克羅地亞生活滿意度為歐盟倒數第二
http://www.mofcom.gov.cn/article ... 0191102916365.shtml

克羅地亞申請加入歐元區 最快2023年成事
https://www.hk01.com/即時國際/349640/克羅地亞申請加入歐元區-最快2023年成事

老美又一次搞老作抹黑失敗,被神志清醒的國家打臉。但肥狗無所謂,因同犯狗黃屍一樣勝在面皮夠晒厚。肥狗佢成世做人最老實坦白的可能只有佢呢句:'We Lie, We Cheat, We Steal

死肥L再瘀一鑊.

老美又一次搞老作抹黑失敗,被神志清醒的國家打臉。但肥狗無所謂,因同犯狗黃屍一樣勝在面皮夠晒厚。肥狗佢成世做人最老實坦白的可能只有佢呢句:'We Lie, We Cheat, We Steal

引用:
原帖由 haogaoye 於 2020-10-5 07:11 AM 發表
老美又一次搞老作抹黑失敗,被神志清醒的國家打臉。但肥狗無所謂,因同犯狗黃屍一樣勝在面皮夠晒厚。肥狗佢成世做人最老實坦白的可能只有佢呢句:'We Lie, We Cheat, We Steal' ...
講中晒👍👍👍

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-10-5 08:55 AM 發表

今天的美國巳無能力指點江山,你就算擁有最強武力又如何,那你老美有乜方法帶起全球經濟復甦!?
答案係無,全人類需要的是生存生活,而你老美只懂得搶別人的資源及成果。。。
今天你老美自己本土都暴亂不止,經濟簫滌,用超額印錢都無法自救,還憑乜指指點點?
老美現在巳慢慢衰落,若出現戰事,美元/債及股市將即時收皮崩潰。。。

今天的老美比滿清末期更腐敗。 ...
老尾財團、富豪擁有全世界嘅財富佔最多,但係政府卻是擁有全世界負債,應該又是最多嘅國家呢?

攪邊科呢?呢啲國家,就係利用負債去吸收全世界嘅資金,藏富於富商、財團手上!而財閥又利用政黨去控制政權,繼而利用美元霸權、科技霸權去控制全世界經濟!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]