• 瀏覽: 3,408
  • 回覆: 57
【Now新聞台】美國國務卿蓬佩奧縮短亞洲訪問行程,只去日本,不去蒙古和南韓。

只有日本願意配合美帝打壓中國

新聞來源連結:
https://news.now.com/home/international/player?newsId=407764

真係慘豬豬 

教宗,蒙古,南韓打壓蓬佩奧

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-10-5 06:01 AM 發表
教宗,蒙古,南韓打壓達佩奧

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。 ...
最近幾日仲有希臘和克羅地亞

喂!!!死肥奧!!特9英賣國賣港俾你老美呢條數點計??

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-10-5 06:01 AM 發表
教宗,蒙古,南韓打壓達佩奧

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。 ...
侵已經表明係唔鍾意文在寅
而且文在寅而家應該明白
南北韓問題 美國無意調解
反而希望南北韓維持敵對狀態
從而撈取地區利益

之前肥仔恩寫封信認低威
唔知中國係其中有無扮演乜野角色

最重要既係 疫情面臨解決曙光
但全世界都已經知道
面對危難時 美國佬係靠唔住
而且侵係咪可以連任 sorry 賭盤唔睇好LOR
明知你艘船好大機會沉
佢仲係呢個時候上船 真係當人係傻咩
嗯...蘿蔔頭又真係幾傻

純吹無人吊佢

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-10-5 06:27 AM 發表

侵已經表明係唔鍾意文在寅
而且文在寅而家應該明白
南北韓問題 美國無意調解
反而希望南北韓維持敵對狀態
從而撈取地區利益

之前肥仔恩寫封信認低威
唔知中國係其中有無扮演乜野角色

最重要既係 疫情面臨解決曙光
但全世界都已經知道
面對危難時 美國佬係靠唔住
而且侵係咪可以連任 sorry 賭盤唔睇好LOR
明知你艘船好大機會沉
佢仲係呢個時候上 ...
日韓之間嘅矛盾,美國又一定企喺日本嘓邊。韓國只會選擇更靠近中國。

成日周圍去,幾時輪到條肥佬中招?

真係唔衰唔做。

教宗請食閉門羹食到飽, 去邊都補唔返, 返龜啦

Mc jin 話齊, 你返屋企啦

引用:
原帖由 starr 於 2020-10-5 05:23 AM 發表
【Now新聞台】美國國務卿蓬佩奧縮短亞洲訪問行程,只去日本,不去蒙古和南韓。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/US-POMPEO-201004-11.jpg

只有日本願意配合美帝打壓中國

新聞來源連結:
https://news.now.com/home/international/player?newsId=407764 ...
佢夠西膽去蒙古?

中美在東盟打了場遭遇戰,結果如何呢?

中美在東盟打了場遭遇戰,結果如何呢?現在唯有....

凡侵中華者,雖遠必誅。請祖國下中華格殺令。誅殺蓬佩奧及其九族。殺一警萬。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]