• 瀏覽: 2,046
  • 回覆: 40
+10
全球確診新型肺炎的人數迫近3500萬人,死亡人數超過103萬人。 印度過去一日新增75800多宗確診,累計超過654萬人染病,再多640人死亡,死亡人數超過10萬。 在英國,當局公布單日新增12000多宗確診,是大型檢測後首次錄得過萬宗個案。不過,政府指有部分確診病例滯後納入整體數字,令個案增加。...

堅持咗咁耐終於單日確診萬幾單

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1552972-20201004.htm

附件

abbr_0cd6c7c1057b9aae1e406bed0e542111.png(238.23 KB)

尾國冠狀流感病毒肺炎肆虐全球害人不淺 

記得揾病毒國找數

有BNO傍身百毒不侵

引用:
原帖由 martin101 於 2020-10-4 08:26 PM 發表
記得揾病毒國找數
唔使搵啦,死得最多同確診最多咪找緊數囉,害人害已

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-10-4 08:30 PM 發表
中國肺炎肆虐全球
https://www.dotdotnews.com/a/202009/15/AP5f5fac32e4b0775d7fd2fcc5.html  <==《洛杉磯時報》近日報道,美國加州大學洛杉磯分校(UCLA)醫院和診所醫療記錄的一項最新分析表明,新冠病毒可能早在2019年12月,也就是世衞組織獲悉中國武漢出現病毒性肺炎病例前,就已存在於洛杉磯。  <==美賊國機構自己講既又唔信?

那些拿BNO辦5加1的人要快點
遲了就沒有免費治療

咁搞法美國肺炎美號會唔會拱手相讓變為印度肺炎?

有咁嘅結果, 全球都應該感謝中國

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-10-4 08:27 PM 發表
有BNO傍身百毒不侵
有BNO中肺炎而死也是一種光榮

所以反中白痴情願享受國安法都不願走...

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2020-10-4 09:12 PM 發表
有咁嘅結果, 全球都應該感謝中國
唔駛客觀,死嘅又唔係中國人

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-10-4 09:13 PM 發表

有BNO中肺炎而死也是一種光榮
隻流浪狗深圳聰死咗未

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-10-4 09:14 PM 發表

唔駛客觀,死嘅又唔係中國人
同意師兄, 死嘅係中國人, 全球先嚟感謝都未遲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]