• 瀏覽: 8,038
  • 回覆: 79
+8
事君盡禮,人以為諂也。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-10-3 02:35 PM 發表
香港人真係唔識!身為中國人,愛國包埋愛暴政暴君,愛埋貪官污吏,愛埋巧取豪奪的政客!
要支持充公民企民資,要支持打壓維權人士!

這樣才叫真愛國! ...
因為你支持暴民或者你本身就係暴民
你真係唔識係好合理

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-10-3 02:35 PM 發表
香港人真係唔識!身為中國人,愛國包埋愛暴政暴君,愛埋貪官污吏,愛埋巧取豪奪的政客!

DLLm,香港的所謂法治來自普通法來自海盜法。要來呃黃能。

引用:

今次疫情證明了民主狗是暴政暴君,貪官污吏,愛埋巧取豪奪的政客

引用:

如果你真係中國人係正常嘅香港人
唔該研究吓中史
唔好喺度bili bala

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-10-3 04:27 PM 發表

愛國只包愛君愛臣,不包愛人民!
上不到位的人,證明佢哋係豬咁蠢!不用愛,只係用來劏!
中國政府更加愛人民,所以平民百姓生活不斷提升。中產數量不斷提升,反而民主毒,中產下游。黃能知吾知咩叫M字型經濟。

暴民話佢哋之外的是暴君和暴政

未見過將人民生命放第一位的暴君和暴政

只有回歸前既法律先規定你要效忠一個人,不論佢係明君定暴君。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-10-3 04:27 PM 發表

怪唔知得咁多盲撐傻侵既黃撚
睇你個款就知點解。

引用:

港奴黃狗一向都愛君, 港督係女王的臣,政府部門係 on Her Majesty's Service,從來唔係為人民服務,你仲嘈乜鳩?

引用:

豬西瘤主,中國自 1911年辛亥革命將帝制送入歷史墳墓後再冇君冇帝,你係唔係講緊嬰國丶歐洲多個仲行帝制嘅國家?或者日本?  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]