• 瀏覽: 15,362
  • 回覆: 242
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-10-3 02:08 PM 發表
「李梓成在文末表示,港大學生從來以事論事,並不盲目仇恨」
阿叔五成熟表達過乜
阿伯比磚掟死又議論過乜
半生熟都噏得出,只能證明大學性的冷血

我想問如果保安見到人整汽油彈,報警或唔報警會唔會比人話辦事不力比人炒?

引用:
原帖由 赤色戰狼 於 2020-10-3 12:37 PM 發表
故意放D大陸狗入校園
咁你又用吳京頭像icon?做咩用內地藝人呢?正撚樣!知唔知丑架你?

引用:
原帖由 seven3137 於 2020-10-3 12:57 PM 發表

查下自己係咪大陸狗後代先啦……賤種狗
你望下佢個icon,用吳京。推左走右,吹咩

引用:
原帖由 赤色戰狼 於 2020-10-3 12:37 PM 發表
故意放D大陸狗入校園
你係唔係講個D帶鄉音既家屬, 講唔正又要扮香港人生埋D出去破壞香港既暴徒個種狗呀?

貼埋D亂港文宣又唔見要再教育?垃圾大學又難為保安了!

暴徒大學要人保護??咪L玩啦 DLLM!!

啲管理費愈來愈貴就係呢班黃人做成!

甘奇怪架,黑衣人進入校內搞事又無話保安問題

可以裝個閘先嘅

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-3 04:20 PM 發表
我想問如果保安見到人整汽油彈,報警或唔報警會唔會比人話辦事不力比人炒?
理大保安好似乜事都無

職工盟班仆街去晒邊﹖港大學生會無理打壓勞工,你地全部龜縮﹖

原本平平靜靜的一個校園,因為某些學生攪政治鬥爭,為保安員帶來工作上既危險,你地口口聲聲為勞工發聲既團體,死撚晒去邊

港大校長教師管理學生不善,有冇停職?

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

現今香港既大學。。。

麗晶保安太盡力,又比曱甴逼走

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]