• 瀏覽: 11,543
  • 回覆: 159
+15
美國總統特朗普(Donald Trump)10月2日在Twitter上透露自己和夫人的新冠病毒(SARS-CoV-2)檢測呈陽性。白宮其後表示,特朗普接受醫生建議,決定

睇見佢講幾句說話都無晒中氣, 呢鑊都係有D危, 唔通柒普真係創造紀錄?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/531214/特朗普確診-特朗普入院前拍片-自稱狀態還好但難掩疲態

樓主想知如果柒普好話唔好聽XXX, 總統重使唔使選舉定拜登自動當選?

聲音已經沙啞..........身體疲倦..........簡單來說同老婆炒完大鑊.....!!
走去軍營避開老婆的追擊..........!!

柒朗普嗰頭近.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-3 09:36 AM 發表
柒朗普嗰頭近.
上次50幾嘅約翰仔都要入ICU

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-3 09:33 AM 發表
樓主想知如果柒普好話唔好聽XXX, 總統重使唔使選舉定拜登自動當選?
無自動當選這回事..........不是副手轉正........就是推遲大選兩個選擇.....!!
不過從表面來說..........傻侵去軍營的主要原因是逃避老婆責罵為主因.....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-10-3 09:36 AM 發表
聲音已經沙啞..........身體疲倦..........簡單來說同老婆炒完大鑊.....!!
走去軍營避開老婆的追擊..........!!
同條女搞嘢搞到中埋招, 惹埋老婆

為咗迫真, 佢兩日兩夜冇瞓過啫.

引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-10-3 09:39 AM 發表

無自動當選這回事..........不是副手轉正........就是推遲大選兩個選擇.....!!
不過從表面來說..........傻侵去軍營的主要原因是逃避老婆責罵為主因.....!!
唔好話佢RIP, 佢好似約翰仔咁要入ICU咁又點?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-3 09:38 發表

上次50幾嘅約翰仔都要入ICU
難兄難弟.

唔好開心住,侵侵,以你嘅年紀一定不能抵擋病毒攻擊,呢兩日必定要入 ICU,睇吓上帝係唔係召喚你。

快啲出返來呀!
民主大國仲要靠你㗎!
冇咗你,我冇咗好多樂趣。
地球人又得閒咗㗎啦!

呼吸困難點樣繼續辦公?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-3 09:42 AM 發表

唔好話佢RIP, 佢好似約翰仔咁要入ICU咁又點?
有病不去醫院走去軍營........基本是逃避老婆........!!
因為軍隊內的巡視多數不帶老婆..........軍方基本不太歡迎女人進入軍營......!!
所以總統忽然走入軍營........其中一個主要原因是逃避老婆.....!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]